Hirdetés

A Washington Post rácsodálkozott a Borkai-botrányra és a polgármester újraválasztására

A Washington Post rácsodálkozott a Borkai-botrányra és a polgármester újraválasztására

2019. október 16. - 07:28

 

Elképzelni sem lehet annál nagyobb politikai botrányt, mint ami Borkai Zsolttal, Győr polgármesterével történt – írja a Washington Post. Az amerikai lap részletesen bemutatja a politikus ügyét, aztán rácsodálkozik arra, hogy vasárnap újraválasztották Győr polgármesterének.

Borkai Zsolt hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be, hogy kilép a Fideszből. Fotó: MTI / Krizsán Csaba

Hirdetés

A Washington Post emlékeztet, hogy egy névtelen szerző képeket és videókat kezdett el feltölteni az internetre Borkai Zsolt orgiájáról, és megemlítik azt is, hogy a képeken látható Rákosfalvy Zoltán, aki egyben Borkai ügyvédje, és profitált a polgármesterrel való ismeretségből, miután cége az önkormányzattól megvásárolt győri telkeket az Audi-gyárnak adta tovább.

A lap ezután leírja, hogy Borkait újraválasztották Győr vezetőjének. Viszont nem felejtik el hozzátenni, hogy a szexvideók miatt kirobbant botrány hozzájárult ahhoz, hogy a Fidesz elszenvedje az első nagyobb választási vereségét.

A cikkben a legfrissebb fejlemény viszont már nem szerepel, az amerikai lap csak feltételezésként írja, hogy Borkai kilép a Fideszből.

via index.hu


 
Hirdetés

Friss hozzászólások