Visszakéri a Jobbik Varga-Damm Andrea mandátumát

Visszakéri a Jobbik Varga-Damm Andrea mandátumát

2020. május 21. - 07:10

 

A képviselő volt a témafelelőse annak a törvényjavaslatnak, amelynek a megszavazása után bocsánatot kért a Jobbik. Most ultimátumot kapott a Jobbik elnökségétől.

A Jobbik összevont elnöksége felszólította Varga-Damm Andreát, hogy 24 órán belül adja vissza a mandátumát. Amennyiben ő ennek nem tesz eleget, akkor a párt frakcióvezetése kezdeményezi a kizárását a Jobbik frakciójából – írta a Jobbik szerda esti közleményében.

Az ellenzéki párt képviselői kedden megszavazták a kormánypártokkal együtt, hogy a nemzetbiztonsági szolgálatok korlátlan rálátást kaphassanak az állampolgárok adataira. Később már azt nyilatkozták, hogy belátták, hibáztak, nem kellett volna így voksolniuk.

A Jobbik vezetésében egy feloldhatatlan bizalmi válság alakult ki Varga-Damm Andreával szemben, és elvárják tőle, hogy vállaljon felelősséget az üggyel kapcsolatosan – közölték.

A Jobbik Veszprémi Szervezete tegnap arról tájékoztatta portálunkat, hogy kitartanak dr. Varga-Damm Andrea mellett.

A képviselőnő listáról jutott a parlamentbe, de 2015-ben és 2018-ban is indult az országgyűlési választásokon a Jobbik jelöltjeként a Veszprém megyei 1. sz. választókerületben.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.