Hirdetés

Visszajön a migránsozás

Visszajön a migránsozás

2021. június 11. - 10:08
0 komment

 

Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújában baljós ígéretet tett.

MTI fotó

Hirdetés

"Elmegy a járvány kérdése, visszajön a migráció kérdése" - festett baljós jövőképet a politikai terveiről Orbán Viktor szokásos péntek reggeli interjújában. A miniszterelnök előrevetítette, hogy ismét kulcsfontosságú téma lesz a migráció. Ezt a jövőt pedig el is kezdte Orbán, mert a korábbinál is keményebb álláspont foglalt el. Mostantól már ugyanis nemcsak az illegális migrációs, hanem a legális migrációs is meg akarja akadályozni.

"Migránshadak dörömbölnek Európa szinte minden ajtaján" - csendült fel már egy régi szólam ismét a mai interjúban. "Nincs jó migráció" - mondta még a miniszterelnök.

Ezen kívül azért szó esett egyéb témákról is, amelyek talán jobban foglalkoztatják a magyarságot. A rádióinterjúból kiderült, hogy a minimálbér tervezett emelése nem biztosítja be a 2022-es sikert. A koronavírus-válság alatt 16 órázott, amely időszak őt is "megrángatta". Nem tetszik neki a térdeplés kultúrája az Eb-meccsek előtt. A családok számára visszatérített SZJA-t pedig "szellemes, igazságos és újszerű gondolatnak" tartja.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások