Hirdetés

Visszaerősített a Fidesz a Facebookon

Visszaerősített a Fidesz a Facebookon

2021. november 22. - 08:00
0 komment

 

Ismét Orbán Viktor áll az élen.

Facebook fotó

Hirdetés

Úgy fest, a Fidesz múlt heti megingása csak ideiglenes volt az elmúlt hónapok Facebook-gőzhengerében. A Telex által vezetett lájkbajnokságban bár múlt héten megszakadt Orbán VIktor 11 heti elsősége, mert Jakab Péter letaszította a trónról, most ismét a miniszterelnök gyűjtötte össze a legtöbb interakciót a politikusok közül a közösségi oldalon. Köszönhetően a Fidesz 29. kongresszusának Orbán Viktor több mint 250 ezer lájkot gyűjtött. Tőle 90 ezerrel maradt le Jakab Péter. A dobogó harmadik fokára Szijjártó Péter kapaszkodott fel. Összességében a nagyobbik kormánypárt rekordot döntött a héten, a top15-be 7 fideszes politikus került be.

A Telex elemzésében összefoglalóan azt írja le, hogy a Fidesz megijedhetett az előválasztástól, mert nagyon begyújtotta a rakétákat. Az ellenzék azonban úgy fest, nem erőt merített a sikeresen lebonyolított előválasztásból, és a végre kialakult jelölti mezőnyből, inkább fáradtnak tűnik. Márki-Zay Péter lendülete is megtorpant, igaz, így is példátlan növekedést tudhat magáénak. Az elmúlt hetekben 43 ezer követően szerzett, amely 50 %-os bővülés.

A hét 5 legnépszerűbb bejegyzéséből 4 a Fideszhez kötődik, amely szépen jellemzi, milyen erős most a kormánypárt a közösségi médiában. Az 5 posztból 3 a Fidesz kongresszusról szólt. A második legerősebb bejegyzés azonban Jakab Péterhez kötődik, aki sikeres posztjában a Bors bulvárlap róla szóló lejáratónak szánt cikkeire reagált.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások