Hirdetés

A veszprémi propagandasajtót kiadó cég is milliókat kapott a Kamarától

A veszprémi propagandasajtót kiadó cég is milliókat kapott a Kamarától

2021. február 20. - 00:41
0 komment

 

Sok vállalkozó teszi fel a kérdést minden évben, hogy mire költi a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara azt a bizonyos ötezer forintot. Nos, hála a HVG újságíróinak fény derült arra, hogy kap a felcsúti iskola, vettek mentális tréninget és repjegyeket Brazíliába is.

Stock photo

Hirdetés

A veszprémi vonatkozása a feltárt adatoknak az, hogy a helyi propagandasajtót is üzemeltető, a szóbeszéd szerint fideszes strómanként számontartott Tóth Gábor által vezetett Bakony Balaton Média Kft. is kapott is kapott 32,7 millió forintot infografikákra. 

Az HVG szerint „Hogy ezért pontosan milyen infografikákat kaptak, az nem derült ki. Ugyanez a cég további 7,1 millió forintot kapott szakmai tartalomfejlesztési feladatokra.

  • Bakony Balaton Média Kft., 2020.11.30.-2020.12.20., Alapszakmákhoz tartozó életpályamodelleket felvázoló dinamikus infografikák elkészítése, 16,34 millió forint
  • Bakony Balaton Média Kft., 2020.11.01.-2020.11.30., Alapszakmákhoz tartozó életpályamodelleket felvázoló statikus infografikák elkészítése, 16,34 millió forint
  • Bakony Balaton Média Kft., 2019.10.25.-2020.12.31., Szakmai tartalomfejlesztési feladatok (Turizmus témakörben) a munkahelyi képzések megvalósulását segítő szemléletformáló anyagok, szakmai ajánlások és útmutatók készítéséhez, 7,1 millió forint.”

Úgy tűnik, a kormányzati kampányokkal kitömött cég nem annyira büszke a Kamara pénzére, mert az ügyfelei között nem említi azt.

 


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások