Hirdetés

Veszprémben is gyűjtik majd a „nemzeti manipuláció” íveit

Veszprémben is gyűjtik majd a „nemzeti manipuláció” íveit

2020. június 16. - 14:19
1 komment

 

A veszprémi MOST Egyesület is csatlakozik Szél Bernadett és Hadházy Ákos kezdeményezéséhez, így Veszprémben is gyűjteni fogják a konzultációs íveket – tudta meg portálunk Kész Zoltántól, az egyesület elnökétől.

Hirdetés

A két független, ellenzéki országgyűlési képviselő tiltakozó akciójában azt kéri a választópolgároktól, úgy fejezzék ki véleményüket a kormány politikájáról, hogy nem a kormánynak küldik vissza a nemzeti konzultáció kérdőíveit, hanem eljuttatják hozzájuk.

Felhívásukban azt írták, meg akarják mutatni, hogy létezik az a Magyarország, amelyik nem kér a propagandából és nem kér a hazugságokból.  A kormányzást helyettesíteni hivatott „nemzeti konzultáció” egyetlen célja Szél Bernadett és Hadházy Ákos szerint az, hogy továbbra se a valós problémákkal foglalkozzunk, hanem azokkal a kreált ellenségekkel, akikkel szemben Orbán Viktor a nemzeti érdek védelmezőjeként léphet fel. A „nemzeti konzultáció” nem párbeszéd, hanem manipuláció, célja nem az emberek véleményének megismerése, hanem ellenkezőleg, a kormánynak tetsző vélemények előállítása.

Az ívek begyűjtésével lehetőséget szeretnének adni minden józanul gondolkodó, tisztességes és változást akaró állampolgárnak, hogy kifejezze véleményét. Azt kérik a választóktól, hogy ne dobják a kukába az üres kérdőívet, hanem juttassák el hozzájuk. „A konzultációs ívek elküldésével anonim módon üzenhetünk a kormánynak: sokan vagyunk és nem maradunk csendben!” – írták.

Veszprémben a MOST Egyesület vállalta az ívek összegyűjtését. Kész Zoltán elnöktől megtudtuk, hogy tagságuk maximálisan egyetért a kezdeményezéssel, és biztosak abban is, hogy sokan gondolkodnak hasonlóan a városban és a környező településeken, hiszen többen kérdezték is már tőlük, mit tegyenek az ívekkel, amelyeket semmiképp nem akarnak visszaküldeni a kormánynak.

Veszprém korábbi ellenzéki országgyűlési képviselője elmondta: hamarosan nyilvánosságra hozzák majd az egyesület honlapján és Facebook-oldalán, hogy mikor és hol lehet leadni náluk az íveket. Több időpontban és több helyen is várják majd a következő hetekben az aktivistáik a városban a választópolgárokat. Ő is arra kéri a tiltakozókat, hogy ne dobják ki első dühükben az íveket, inkább gyűjtsék össze a hasonlóan gondolkodó ismerősöktől, barátoktól is, és hozzák el nekik. Az íveket boríték – tehát név – nélkül gyűjtik majd, így anonim marad a tiltakozás.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

 


 

1 komment

Jeleztem már Hadházy Képviselő Úrnak is.

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások