Hirdetés

Véletlenül lebuktatta hivatalát Müller Cecília

Véletlenül lebuktatta hivatalát Müller Cecília

2021. február 08. - 11:41
0 komment

 

Müller Cecília tisztifőorvos nem jól címezte meg a levelét.

MTI / Botár Gergely

Hirdetés

Hadházy Ákos most is, mint sok ügyben már adatkéréssel fordult a Nemzeti Népegészségügyi Központhoz (NNK). A 17 milliárd forintos uniós projekt ügyében kért volna felvilágosítást. Az NNK érdemi választ nem adott, hogy a 14 napos haladékot 45-re hosszabbította. Indoklásunk szerint - mint ezt válaszolni szokták - a kérés teljesítése veszélyeztetné a járványkezelést.

Müller Cecília azonban nem volt elégedett a válasszal, és megrótta kollégáit. "Kedves Kollégák! Nincs erre jobb szövegünk? Ez a veszélyezteti a feladat ellátást, miért kell beleírni? Egyszerűen miért nem hivatkozunk a jogszabályra, hogy 45 nappal meghosszabbítjuk az adatszolgáltatást és kész. Köszönöm szépen! Cili" - írta a tisztifőorvos.

Az eset különlegessége az, hogy Müller Cecília véletlenül Hadházy Ákost is benne hagyta a válaszlevél címzettei között, aki így szintén megkapta ezt a levelet. A független képviselő a Facebook oldalán tette közzé az esetet. A levél tanulságaként azt írta: "ezzel [Müller Cecília] beismeri, hogy egy országgyűlési képviselőnek szóló hivatalos levélben hazudott, hamis kifogással, törvénytelenül odázta el az információ átadását. Tudni kell, hogy Müller ezzel nem csak magát leplezte le, hanem azt is, hogy mire kellett a kormánynak a teljhatalom és hogyan él azzal vissza".

Via 444


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások