Hirdetés

Véletlen egybeesés: Akkor járt a NER magángépe Szardínián, amikor Szíjj László luxusjachtja

Véletlen egybeesés: Akkor járt a NER magángépe Szardínián, amikor Szíjj László luxusjachtja

2021. szeptember 10. - 07:00
0 komment

 

A már Orbán Viktor által is használt magángép összetalálkozhatott Szíjj László most vásárolt luxusjachtjával - írja az Átlátszó.

Facebook fotó

Hirdetés

A kormányközeli milliárdos vállalkozó, Szíjj László Seagull MRD luxusjachtja éppen arra járt, ahol az egyébként 17 milliárd forintot érő, már Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc és Szijj László által is használt magánrepülő landolt - írja az Átlátszó.

A tényfeltáró lap számba vette, hogy a luxusjachtnak Szíjj László birtokában mely kikötők voltak az állomásai. Elsőként Máltára vezetett az útja, majd tavaly nyár végén Nápolyba hajózott, ahonnan egy hetet Szardínián töltött. Onnan Cannes-ba indult tovább, aztán gyorsan Saint-Tropezbe folytatta az útját. Aztán vissza Cannes-ba, ahonnan Antibes-be vitt az útja. Szeptember végétől fél évet Livornóban töltött.

Az idei nyarat a legfrekventáltabb turisztikai célpontokon töltötte a Seagull. Pár kikötőben többször is járt. Július elejéig felkereste Mergellina, Capri, Positano, Marina di Cassado, Castellammare di Stabia kikötőit. Júliusban Salerno, Ischia, Szardínia és Szícilia partjainál járt, majd visszahajózott Olbiába. Az Átlátszó kikereste azokat a kereszteződéseket is, amikor az említett NER-es magánrepülő és a luxusjacht egy időben tartózkodott egymáshoz közel.

Via 444


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások