Hirdetés

VÉLEMÉNY – V-Busz: Tájékoztatjuk, hogy nem tájékoztatjuk!

VÉLEMÉNY – V-Busz: Tájékoztatjuk, hogy nem tájékoztatjuk!

2020. január 03. - 17:41

 

Nagyjából a fenti címmel lehetne összefoglalni a veszprémi tömegközlekedési cég kommunikációját.

Az ügyfélszolgálati iroda ablakán ezek az információk olvashatók

Hirdetés

Csatlakozó bérletet szerettem volna venni tegnap a hivatalos nyitvatartási időn belül, amiről a V-Busz honlapján tájékozódtam. Az egyetlen helyen, ahonnan bármilyen információ eljut a tömegközlekedést használó emberek számára. Vannak ugyanis ezek a gyönyörű és horror árú jegyautomaták, amelyeknek a szolgáltatási köréből csak épp a kedvezményes, csatlakozó bérlet maradt ki. Miért? Sosem tudjuk meg! Arról most ne is beszéljünk, hogy az idősek, nyugdíjasok, internet-hozzáféréssel nem rendelkezők hogyan kaphatnak meg bármilyen információt, mert tényleg felmegy a pumpa!

A fenti fényképen olvasható információhoz jutottam az egyetlen helyen, ahol a csatlakozó bérlet megvásárolható. Az alábbi képen pedig a V-Busz honlapján olvasható tökéletesen ellentétes információ.

Összegezzük: offline nincs információ, online erőteljesen megtévesztő és hibás. Az ügyfélszolgálati iroda ablakára kiírt telefonszámon pedig csak üzenetrögzítő jelentkezik be. Ha jól értem, akkor az egyetlen bérletárusító helyen hétfőn (amikor épp munkába mennék) kell munkaidőben bérletet vennem.

Ez még 2000-ben is kritikán aluli szolgáltatás lett volna, nemhogy 2020-ban!

Tragédia ez a város minden polgárára nézve, de a fideszes V-Busz, akárcsak a kormánypárt, nem tűri a kritikát. Amikor a Facebook-oldaluk értékelése 2, azaz KETTŐ alá esett, megszüntették az oldalt! A helyi fidesznyik-helytartó (Porga) persze még mindig átverve érzi magát, miután csak tavaly több mint 1,6 milliárd forintunk ment el ennek a hitvány pénztemetőnek a finanszírozására. Az ÉNYKK kevesebb mint 300 millióból üzemelt!

Mivel a hibát hibára halmozó vezetés nem képes önmagát bírálni, így az a civilekre marad. Remélhetőleg hamarosan komoly változások lesznek!

Tóth Gergely


 
Hirdetés

Friss hozzászólások