Hirdetés

A Városháza-ügyet vizsgáló bizottság nem talált semmit

A Városháza-ügyet vizsgáló bizottság nem talált semmit

2022. január 24. - 14:20
0 komment

 

A nem létező ügyben nem találtak bizonyítékokat sem.

Facebook fotó

Hirdetés

Soproni Tamás, Terézváros polgármestere, a Városháza-ügyet vizsgáló bizottság alelnökének jelentéstervezetét fogadta el a testület baloldali többsége, amellyel egyidőben leszavazták a fideszes Kovács Péter 35 oldalas tervezetét.

"Egyetlen bizottsági tag sem tudott megjelölni olyan szűkítő feltételt a pályázati kiírásban, amely a hangfelvételeken szereplő +irányított pályázatra+ vonatkozó sejtetéseket alátámasztotta volna" - szerepel a dokumentumban, amely még azt is leszögezi, hogy nem született a Városháza-ügyben semmilyen olyan döntés, amelynek értelmében el akarták volna adni a Városházát.

A Kovács Péter-féle szöveg ilyen megállapításokat tartalmazott volna: "baloldali többsége és Karácsony Gergely főpolgármester a Városháza eladása kapcsán kirobbant botrány első pillanatától kezdve megpróbálta tagadni és eljelentékteleníteni a nyilvánosságra került tényeket".

Az ügyet vizsgáló bizottság munkája ezzel ma lezárult. "Büszke vagyok rá, hogy a főváros vezetése a teljes átláthatóságra való törekvéséről tett tanúbizonyságot, amikor támogatta az ügyben a vizsgálóbizottság felállítását" - írta bejegyzésében Soproni Tamás.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások