Hirdetés

Vannak, akiknek így természetes a természet…

Vannak, akiknek így természetes a természet…

2020. október 12. - 08:41
0 komment

 

Szomorú látvány fogadja azokat, akik a Jutasi úti Spar mögötti kiserdőben sétálnak Veszprémben.

A képeket egy olvasónk küldte

Hirdetés

Milyen lelkük, gondolkodásmódjuk lehet azoknak az embereknek, akik egy erdei piknikezés után szanaszét hagyják maguk után a szemetet?! Vagy ide vonulnak ki sörözni, és természetesnek veszik, hogy az üres dobozokat azután itt is hagyják?!  A látványból ítélve ráadásul néhányan az otthoni, vagy ki tudja honnan származó szemetüktől is itt szabadultak meg! Ha ez még nem lenne elég, egyes „erős emberek” még a padokat is felborogatják, nehogy már mások jól érezhessék itt magukat…

Normális ember ezt nyilván nem érti, és sajnos a „tetteseket” kilétét a legtöbb esetben nem is lehet kideríteni. Talán még jól is érzik magukat attól, hogy ilyen „ügyesen” megszabadultak a szemetüktől. Arra nyilván nem gondolnak, hogy tönkreteszik sok-sok ember ember kirándulását, akik nem azért mentek az erdőbe, hogy a mocskot kerülgessék. Arra sem gondolnak, hogy az ember a szemetével lassan kinyírja maga körül a természeti környezetet. Sajnos tehetetlenek vagyunk velük szemben. Legalább szégyellhetnék magukat, gondolom, de tudom, hogy naivitás ebben hinni. Ezeknek az embereknek sajnos így természetes a természet.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások