Hirdetés

Változás a lájkbajnokságban, de Hadházy Ákos mindig biztos pont

Változás a lájkbajnokságban, de Hadházy Ákos mindig biztos pont

2021. május 17. - 08:00
0 komment

 

Továbbra is tarol az ellenzék a Facebookon.

Facebook fotó

Hirdetés

A Telex által összessített Facebook-lájkbajnokságban a múlt héten meglepetésre nem Jakab Péter, a Jobbik elnöke zárt az élen, sőt, még a dobogóra sem fért fel. Az első Karácsony Gergely főpolgármester lett, pedig az adatokban még a miniszterelnök-jelölti bejelentkezése benne sem volt. Második Hadházy Ákos lett, aki rendre a dobogón végez. Az ő teljesítménye azért is kiemelkedő és figyelemre érdemes, mert ő sosem él úgynevezett lájkmágnes posztokkal. Ritkán oszt meg olyan tartalmat, amelynek öncélúan csak a lájkgyűjtés volna a célja. A független országgyűlési képviselő minden kőkemény politikai tartalmakat posztol, beállított fotók nélkül. Hirdetésre sem költ, mégis általában az első három helyek egyikére jut fel. A harmadik a héten Szijjártó Péter lett, aki az év elején teljesített igazán jól, aztán azonban visszaesett. Orbán Viktor most csak a hatodik lett.

A hét legnépszerűbb poszt a miniszterelnöké lett, aki azt valójában nem magának, hanem Karikó Katalinnak köszönheti, mert a találkozójukról készült poszt ment nagyot a Facebookon. A következő négy poszt a legsikeresebb politikusi tartalmak közül mind Karácsony Gergelyé, így érthető, miért is nyerte ő a heti lájkbajnokságot. Az ötödik legsikerültebb tartalom a győri fideszes polgármesteré, Dézsi Csaba Andrásé, aki nem a dobogón ugyan, de stabilan jelen van a politikusi élbolyban.

Leginkább most is, mint általában Hadházy Ákos posztjait osztották meg a múlt héten, tehát az ő követői voltak a legaktívabbak és a legelkötelezettebbek, a második Szabó Tímea párbeszédes politikus, aki egyébként az ötödik helyen végzett az összesítésben, harmadik "legmegosztottabb" politikus pedig Z. Kárpát Dániel lett.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások