Hirdetés

Vajon tényleg Navracsics Tibor indul Fenyvesi Zoltán helyett a tapolcai körzetben?

Vajon tényleg Navracsics Tibor indul Fenyvesi Zoltán helyett a tapolcai körzetben?

2021. június 03. - 07:52
0 komment

 

Sümegi ellenzéki szereplő, Németh Szabolcs szerint Navracsics Tibor indulhat a térségben.

MTI / Vasvári Tamás

Hirdetés

Németh Szabolcs, sümegi ellenzéki szereplő a Facebook oldalán egy hosszas posztban elemzi térségének fideszes politikai mozgásait. A Sümeget is magában foglaló Veszprém megye 3-as választókörzetben, Németh úgy véli Navracsics Tibor indulhat a kormánypártok részéről a 2022-es választásról. A dolog érdekessége, hogy jelenleg Fenyvesi Zoltán a képviselő, aki eddig egy szóval sem jelezte, hogy ne akarna újrázni. "Navracsics Tibor hetek óta járja a körzet városait, egyeztet a település vezetőivel fejlesztésekről, tervekről, Fenyvesi nélkül" - vetette fel Németh Szabolcs.

A váltás hátterében a sümegi ellenzéki politikus szerint a sümegi hamis érettségi botrány és további kellemetlen nyomozások állhatnak. Mint arról már mi is többször írtunk itt a Veszpresszón, a sümegi polgármester párja révén közokirathamisítási ügybe keveredett. Történt ugyanis, hogy Végh László polgármester párja, Szabó Krisztina hamis érettségivel tölti be a Sümegi Járóbeteg Szakellátó Központ vezető tisztségét. Már a hatóságok az érettségijét is lefoglalták, a város fideszes vezetése válaszul azonban hallgat, sőt, a polgármester még meg is duplázta párja fizetését.

De nem ez az egyetlen botrányos ügy a városban, ugyanis Németh Szabolcs arról ír, hogy a Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányság a sümegi polgármestert érintő más ügyben is nyomoz a Közszolgáltató Kft-nél. Sümegen kívül pedig szintén az egyéni körzethez tartozó Badacsonytomajon is vannak gondok a pénzek tisztességes elköltésével, mert az ügyészség a napokban döntött úgy - írja Németh Szabolcs -, hogy újraindítja a nyomozást a várost érintő hűtlen kezelési ügyben.

"Ezeken a településeken Fenyvesinek már rég rendet kellett volna tennie, de valamilyen oknál fogva nem tett semmit vagy nem is akart" - összegzi a helyzetet Németh Szabolcs posztjában. Navracsics Tibornak ezt a munkát kell elvégeznie, írja, hozzátéve: "Jobb és hasznosabb egy nyugodt vízen evezni, mint egy háborgó tengeren."

Via Facebook


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások