Hirdetés

V-Busz: Csak az ellenzéki képviselők tartanak közmeghallgatást

V-Busz: Csak az ellenzéki képviselők tartanak közmeghallgatást

2020. január 22. - 10:55

 

Indokolatlannak tartja Porga Gyula polgármester, hogy közmeghallgatás tartsanak a V-Busz ügyében. Az ellenzéki önkormányzati képviselők ennek ellenére közmeghallgatást hidettek január 30-án, csütörtökön 17 órára a városháza Kossuth termébe.

Fotó: archív. Forrás: V-Busz Kft. / Facebook

Hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, nyílt levélben kezdeményezett közmeghallgatást január elején Veszprém hét ellenzéki önkormányzati képviselője Porga Gyula polgármesternél. Az önkormányzati tulajdonú tömegközlekedési cég működése ugyanis kritikán aluli, a városlakók minden közösségi fórumon bírálják, petíciókat írnak, ám ahelyett, hogy javulna a szolgáltatás, az újabb és újabb menetrendek még elfogadhatatlanabb változásokat hoznak. A cég működtetése ugyanakkor a tavalyi évre tervezett 600 millió forinttal szemben már közel 1,7 milliárd forintjába került a városnak.

Tegnap megérkezett Porga Gyula polgármester válasza, amelyben indokolatlannak tartja a közmeghallgatás megtartását. 

Az ellenzéki képviselők ennek ellenére az esemény megtartása mellett döntöttek, mint írják: „Porga Gyula polgármester nem kíváncsi a veszprémiek véleményére, szerinte indokolatlan V-Busz ügyben a közmeghallgatás. Az ellenzéki képviselők kíváncsiak a lakosság véleményére, ezért hirdetjük meg az ellenzéki közmeghallgatást, amelyre természetesen a polgármestert és a V-Busz ügyvezetőjét is meghívjuk." A közmeghallgatást  január 30-án, csütörtökön 17 órától tartják a városháza Kossuth termében.

 


 
Hirdetés

Friss hozzászólások