Hirdetés

Unortodox függetlenség

Unortodox függetlenség

2021. június 03. - 14:26
0 komment

 

Napok óta zümmög Veszprém légtere. Mintha pár megbolondult méhraj azzal próbálkozna, hogy a hangjával elzavarja a lakókat. Drónok okozzák ezt a hanghatást. Amerikaiak, akik a környéken gyakorlatoznak.

MTI / Nagy Lajos

Hirdetés

A magyarok életének, jogainak tiszteletben tartásáról állandóan tirádázó fidiotizmusnak köszönhetjük ezt a pár napi idegekre menő zajongást. A legfőbb vezír és sleppje annyira fontosnak tartották a magyar függetlenséget, hogy 2019-ben újraszerződtek az USA-val a fegyveres erőinek magyarországi állomásoztatásáról, mozgatásáról, gyakorlatoztatásáról. A 2019. évi LI. törvényben ezt szépen megfogalmazták.

Senkit nem akarok arra kényszeríteni, hogy a katonai és jogi bikkfanyelven összehordott dokumentumot átolvassa, és kihámozza az életét megnehezítő következmények jogi hátterét. Röviden a magyar kormány, amelyik mindig a magyarok jogait és Magyarország érdekeit helyezi előtérbe a dumájában, egy olyan törvényt léptetett életbe, ami a régi orosz megszállás alatt is a szemek kikerekedését okozta volna. Pedig akkoriban ugyebár nem is voltunk függetlenek.

A fidióták ebben a 2019-es törvényben mindent megengednek az USA fegyveres erőinek, amit csak akarnak. A Magyar Országgyűlés engedélye nélkül vonulgathatnak az ország területén teljesen szabadon azzal a haditechnikai felszereléssel, személyzettel és létszámmal, amivel akarnak. Az ország légterét arra használhatják, amire akarják, és akkor, amikor akarják. Persze van benne olyan, hogy a magyar törvények betartásával. Csakhogy beleírták azt is, hogy Magyarország nagyvonalúan lemond arról a jogáról, hogy a magyar joghatóságok járjanak el az amerikai törvénysértések ügyében. Az amerikai feltételezett elkövetőknek Amerikában az amerikai jogszabályok szerint kell felelniük azért, amit Magyarországon a magyar törvények ellen vétettek. Zavaros? Kibogozva, az történik, hogy amit itt bűnként ítélnek meg, az csak akkor jár büntetéssel, ha azt az amerikai jogszabályok is annak ítélik. Mert ugye aki Magyarországra jön, annak be kell tartania a magyar törvényeket!

Ezek a drónok pedig jogosan kergetik az idegbajba a szabadban tartózkodókat. A magyar kormány, a főfidióta és sleppje megengedi az amerikaiaknak, hogy a drónjaikkal itt röpködjenek. Ezek a drónok pedig a magyar légügyi szabályokat betartva addig flangálnak a levegőben, ameddig akarnak. Ámbár ugye van egy dróntörvényünk, ami korlátozza a lakott települések feletti drónröptetést, és abban olyan szigorú szabályok vannak lefektetve, amik egy civilnek betarthatatlanok. De hát ugyebár annak nem az a célja, hogy megvédje az állampolgárokat a drónok zaklatásától, hanem az, hogy holmi nyavalyás újságok nehogy légifotókkal mutathassák be a fidióta kis család, a sajátláb és a Mészáros Lőrinc birtokain folyó pénzszórást és luxust! A kör bezárult. A jóidőben nyitott ablaknál dolgozók, tanulók és pihenők hallgathatják az idegtépő nyünnyögést. De tudják meg, hogy ezt a fidiotizmusnak köszönhetik, amelyik lemondott a magyarok minden jogáról a saját országukban az amerikaiak javára. Ha most egész Veszprém és környéke egy petícióban tiltakozik, akkor mindenféle jogalap nélkül csak abban bízhat, hogy az amerikaiak jóindulatúak lesznek, és leállítják a nyünnyögést.

És most azon mélázzon el mindenki, hogyha Európa legnagyobb lőterén a NATO támaszpont felépítésével elkezdődnek a NATO gyakorlatok, akkor mi vár ránk, itt élőkre. A mai harcászatban a levegő uralása a legfontosabb. Hivatalosan a történelmünkben először pár napja történt, hogy mesterséges intelligencia döntött önállóan arról, hogy egy líbiai hadművelet során embereket támadjon és pusztítson drónokkal. Tetszik, nem tetszik, ez a jövő! Ezt pedig valahol gyakorolni kell, ahogy a védekezést is ellene. Az pedig nyünnyögéssel jár.

Kovács József


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások