Hirdetés

Új dizájnbolt nyílik Veszprémben

Új dizájnbolt nyílik Veszprémben

2021. június 21. - 14:14
1 komment

 

KUNSZT! névvel nyílik új dizájnbolt Veszprémben augusztusban.

KUNSZT! saját fotója

Hirdetés

KUNSZT! névvel nyílik új dizájnbolt augusztusban Veszprémben - adja hírül az Octogon.hu. A bolt igazi közösségi tér lesz, mert vásárlási lehetőség mellett kiállítótere is lesz és fogyasztani is lehet majd benne. A az új brunch-bisztró-kávézó a Rosenberg ház saroküzletében kap majd helyet. A vendéglátó-kiállító tér már a 2023-as kulturális fővárosi évadra is készül. Az alapítók víziója szerint a KUNSZT!-ban találkozhat egymással a kortárs dizájn, a közössig élmény, a balatoni jellegzetességek és a finom ételek. Pályázatot is kiírtak közösen a kulturális fővárost szervezőkkel magyar tervezők, dizájnerek és iparművészek számára.

A KUNSZT! alapítói így vallanak magukról: "A KUNSZT! Veszprém igazi jellegzetessége lesz, ahol a közönség központi fekvésű, könnyen elérhető helyen, igényes környezetben lehet válogatni a környékhez és a Balatonhoz kötődő iparművészek és dizájnerek egyedi alkotásai között. A KUNSZT! különlegességét pop-up store koncepciója, workshopjai, közösségi programjai és az ezekhez illeszkedő kifinomult gasztronómiai kínálata adja majd. A lokálpatrióta, mégis multikulturális környezetben a veszprémiek bármely napszakban otthonosan élhetnek társasági életet, a turisták pedig elvegyülhetnek a város kulturális életében."

A pályázat fókuszában a veszprémi és balatoni kötődés lesz. De várnak rá minden magyar tervezőt, dizájnert, iparművészt, akik "egyedi, limitált, kisszériás termékeket alkotnak, és munkáikon felismerhető a veszprémi és balatoni kötődés. Akik legalább két éves szakmai múlttal bírnak, és jelen vannak designvásárokon, kiállításokon". A részletes pályázati kiírás és a további információk megtalálhatók ezen a linken.


 

1 komment

Ujabb sznobkocsma. Lacko kepeire bezzeg nem tellik a varosnak! Vagy reg kifizettek onmaguknak..?

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások