Hirdetés

Tóth Csaba nem mer vitázni, inkább feljelenti Gulyás Mártont

Tóth Csaba nem mer vitázni, inkább feljelenti Gulyás Mártont

2021. szeptember 13. - 13:27
0 komment

 

Az MSZP-s Tóth Csaba ismét szégyent hoz az ellenzékre.

Mandiner.hu

Hirdetés

Bár tegnap a miniszterelnök-jelölti vitán is emlegették a pártok, ma mégsem lesz zuglói előválasztási vita az egyéni képviselő-jelöltek között, mert Tóth Csaba, az MSZP, a Jobbik, a DK, a Párbeszéd és az LMP jelöltje mégsem vállalja a megmérettetést. Hadházy Ákossal mérkőztek volna meg, de a vita helyett Tóth még Gulyás Mártont is feljelenti. Az MSZP-s politikus azért fordul bírósághoz, mert szerinte a Partizán YouTube-csatorna műsorvezetője rágalmazta őt.

A zuglói előválasztási vita napok óta lógott a levegőben, a most mandátumot viselő Tóth ugyanis a zuglói helyi tévében szerette volna inkább tartani. Otthonosabban mozgott volna ott, mint a kritikus kérdéseket bátran feszegető Gulyás Márton moderálta beszélgetésen. Tóth Csaba a meghívás visszautasítását úgy jelentette be, hogy Gulyás Mártonnal nem a stúdióban, hanem a bíróságon fog találkozni. A feljelentést oka pedig Gulyás Karácsony-interjúja. Az MSZP-s politikus ugyanis úgy érzi, hogy a Partizán műsorvezetője kérdésekbe csomagolt vádakat fogalmazott meg vele szemben.

Tóth elmondta, hogy bár politikusként kénytelen többet elviselni, de most "betelt a pohár". Nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt jelenti fel Gulyás Mártont. A csatorna a vádakra a Facebook-oldalán a következőképpen reagált: "Eddig úgy tudtuk, hogy ún. >kérdésekkel provokálni< kizárólag a kormánypárti képviselők által bevetett érvelés a kényesebb, nehezebb interjú/vitahelyzetek elkerülésére. Ebben úgy tűnik tévedtünk. Este 7-kor a tervezett vitát természetesen megtartjuk – annyi résztvevővel, amennyi megjelenik a helyszínen. Gulyás Márton a Partizán álláspontját a ”rágalmazási„ vádakkal kapcsolatban a műsorban fogja ismertetni: nézzétek élőben!"

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások