Hirdetés

The Times: Az UEFA Budapestre hozhatja az EB-döntőt

The Times: Az UEFA Budapestre hozhatja az EB-döntőt

2021. június 18. - 10:22
0 komment

 

A The Times úgy értesült, hogy az UEFA helyszínváltoztatásban gondolkodik az EB-döntőt illetően.

MTI / Illyés Tibor

Hirdetés

A The Times információi szerint az UEFA elégedetlen a brit szervezéssel, mert túl szigúrnak tartja a beutazási szabályokat, ami miatt veszélyeztetve érzi az Európa-bajnokság döntőjét. Az európai labdarúgó-szövetség felszólította a brit kormányt, hogy döntsön a VIP vendégek karanténkötelezettségéről. Ha azt nem engedi el, akkor a döntő rendezését elvehetik Angliától.

Egy ideje már rebesgetik, hogy Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke kritikus a szigorú brit beutazási szabályokkal, különösen amiatt, hogy Londonban tartják a legtöbb EB meccset. Már több város is jelezte a pletykák miatt, hogy ők is befogadnák a döntőt.

A birt kormány azért óvatos, mert attól tart, hogy túlzott feszültséget szítana a 2500 VIP vendég mentesítése a karantén alól. Az indiai mutáns vagy más néven delta variáns erőteljesen fertőz. Igaz az is, hogy Nagy-Britannia 80 %-a már beoltott, ezért gondolkodnak meg.

Budapest (a magyar kormány) természetesen készséggel otthont adna a rendezvénynek, hiszen egyedüliként vállalt be teltházas meccseket.

Via hvg.hu


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások