Hirdetés

Tiborcz István: Csak átmenetileg költöztünk Spanyolországba

Tiborcz István: Csak átmenetileg költöztünk Spanyolországba

2021. október 08. - 09:37
0 komment

 

Orbán Viktor miniszterelnök gyermeke és családja a jövőjét Magyarországon képzelik el.

Facebook fotó

Hirdetés

A Magyar Hang nyomtatott kiadásának sikerült megszólaltatnia Tiborcz Istvánt, Orbán Viktor miniszterelnök vejét. Orbán Viktor legidősebb lányával kapcsolatban botrányt és nagy felzúdulást okozott, hogy kiköltöztek Spanyolországba. A költözés tényét sugallta Orbán Ráhel már az Instagram oldalán is, és gyermeke már kinti magániskolában kezdett szeptemberben.

Tiborcz István elmondta, miért is költöztek a mediterrán országba. "Alapvetően két ok miatt döntöttünk úgy, hogy Marbellába költözünk. Egyrészt adódott néhány üzleti lehetőség, amelyekkel élni akartam, emiatt igen sok időt kell Spanyolországban töltenem. Azt viszont nem akartam, hogy keveset találkozzak a gyerekekkel. Másrészt a kislányom ötéves, az utolsó évben az iskola előtt jó lehetőségnek tűnt, hogy angolul és spanyolul tanuljon ő és a testvérei is. A legképtelenebb találgatások jelentek meg arról, hogy felszámolunk itthon mindent, holott további üzleti lehetőségeken dolgozom Magyarországon és külföldön is" - számolt be a Magyar Hangnak a miniszterelnök veje.

Tiborcz a lapon keresztül próbálta csitítgatni a magyar közéletet azzal az ígéretével, hogy nem számolja fel hazai érdekeltségeit, és a jövőt itthon képzelik el. Marbellán a vő tulajdonában álló BDPST Group beszállt a Los Alcázares négycsillagos szálloda üzemeltetésébe. A település egy tengerpart golf- és jachtparadicsom, de otthonára lel benne több európai gengszercsoport is, mert itt felügyelik az afrikai drogútvonalakat.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások