Hirdetés

Tényleg magánalagútja lesz Orbánnak?

Tényleg magánalagútja lesz Orbánnak?

2021. február 23. - 13:48
0 komment

 

Stummer János jobbikos országgyűlési képviselő tehetetlenségből a nyilvánossághoz fordult egy titkosított beruházásról.

MTI / Mónos Márton

Hirdetés

Stummer Jánoshoz a nemzetbiztonsági bizottság elnökeként egy megdöbbentő beruházás-tervezetről kapott hírt. Kockázatatva a bírósági pereskedést és esetleges elmozdítását a bizottság éléről, nyilvánosságra hozta ezt a tervezetet, mert tehetetlenségében nem látott más eszközt.

"Tegnap reggel egy olyan papírt adtak a kezembe, amely szerint Orbán Viktor egy saját alagutat akar magának építeni a Puskás Stadionba 2 milliárd forint értékben" - nyilatkozta Stummer János Facebook videójában. Azért került a tervezet a jobbikos politikus kezébe, mert ezt a beruházást a nemzetbiztonsági bizottságon keresztül akarták volna sok évre titkosítani. Bár jelezte, hogy a bizottság elnökeként ezt nem hagyja jóvá, és napirendre sem kívánja venni, a fideszes többség könnyen átlépett az ő tiltakozásán. Halász János, Lezsák Sándor, Móring József és Hubay György fideszes politikusok meg is szavazták az előterjesztést, sorolta a neveket Stummer.

"Nekem nem maradt más lehetőségem, hogy az Önök elé, a nyilvánosság elé álljak, és tájékoztassam Önöket, hogy mit építenek az adóforintjaikból, és ezt hogyan próbálják meg a titkosít segítségével elsumákolni" - nyilatkozta Stummer János, majd hozzátette, hogy tisztában van ennek a lépésnek a jogi és politikai következményeivel, de vállalja azokat, mert erre kötelezi a képviselői esküje. "Stadionba épített alagutakra, és más ehhez hasonló felesleges urizálásokra az adófizető pénzét elherdálni, főleg ilyen válságos időkben, nem lehet! És hogy ezért a tettemért a bíróság elé kell állnom, a hazám érdekében azt is meg fogom tenni."

Via Facebook oldala


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások