Hirdetés

Szövetséget köt a Momentummal Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs

Szövetséget köt a Momentummal Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs

2020. november 12. - 15:16
0 komment

 

Három független parlamenti képviselő, Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs szövetséget köt a Momentummal – jelentették be csütörtökön.

Forrás: Facebook/Momentum Mozgalom

Hirdetés

A három képviselő sokkal többet tett le az asztalra, mint a „133 gyáva fideszes”, sokak szerint pedig más ellenzéki politikusoknál is többet – mondta el Fekete-Győr András a Parlament előtt tartott sajtótájékoztatón. A Momentum elnöke szerint Szél Bernadett környezetvédelemmel foglalkozó politikusként, Hadházy Ákos korrupcióellenes tevékenysége miatt, Szabó Szabolcs pedig oktatáspolitikusként fontos számukra.

A három politikus nemrég Tisztességgel és Bátorsággal Magyarországért Szövetség néven alakított képviselőcsoportot. Innentől formálisan is együttműködnek a Momentummal.

Szél Bernadett szerint ideje volt ennek a szövetségkötésnek, mert „egy olyan szörnyeteggel szemben, mint a Fidesz”, csak egységesen lehet fellépni. A szövetségkötés gyakorlatáról azt mondták, hogy egyeztetni fogják az álláspontjaikat, a három politikus pedig, akiknek parlamenti képviselői jogosultságai vannak, a párt szeme és füle lesz.

Arra a kérdésre, hogy Hadházyékat innentől momentumos képviselőnek lehet-e nevezni, Fekete-Győr úgy válaszolt, a Momentummal szövetséges politikusok lesznek.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások