Hirdetés

Szikora Róbert: Orbán Viktor úr számomra egy kiváló magyar ember és egy politikusi géniusz

Szikora Róbert: Orbán Viktor úr számomra egy kiváló magyar ember és egy politikusi géniusz

2020. június 30. - 06:20
0 komment

 

Rákay Philipről és Gréczy Zsoltról is érdekes információt osztott meg a zenész a 24.hu-nak adott interjúban, írja a hvg.hu.

Forrás: wikimedia

Hirdetés

24.hu abból az apropóból készített interjút Szikora Róberttel, hogy a zenész egyike volt azoknak, akik egy koccintós Facebook-videóban kívántak boldog születésnapot Orbán Viktornak Szalay Kornél Géza rákospalotai politikus kezdeményezésére. A koncepció szerint négy különböző generáció képviseletében köszöntötték fel a miniszterelnököt, de Szikora volt az egyetlen, aki ezt tegeződve tette. Mint mondta,

Tegezve is lehet tiszteletet adni a másiknak, még akkor is, ha ő a miniszterelnök. (…) Orbán Viktor úr számomra egy kiváló magyar ember és egy politikusi géniusz.

A zenész úgy vállalkozott a videós szereplésre, hogy tudta, „a barikád túloldalán álló balliberálisok beszólnak majd”. Az interjúból azonban megkapjuk a liberalizmus szikorai elemzését. Szerinte ugyanis a liberálisok „úgy gondolják, a liberalizmus addig tart, amíg elfogadják, amit ők gondolnak”, ráadásul nem szeretik a hazájukat:

„Az életben szükség van tabukra, a liberalizmus alapja viszont az, hogy minden tabut megszüntessenek. Miközben én nem akarom megismerni, mondjuk, édesanyám fiatalkorát. Nem akarok a papok nemi életről vagy a cölibátusról beszélni. A liberálisok a hazáról, a családról is csak rosszat mondanak.”

Szikora ezek után kis külpolitikai kitekintést adott. Szerinte „Amerikában is az lett a trend, hogy az elnöknek mindenféle hollywoodi sztár nekiugrik. Mondom: a liberális oldal mindig mindenkit nyakig megaláz. Persze mindennek a végén ott van Soros, a sátáni figura. Közben mindenre ráfogják, hogy rasszista. Miért volna rasszizmus, ami George Floyddal történt? Csak mert fehér volt az az idióta rendőr, aki rátaposott az egyébként visszaeső bűnöző, fekete George Floyd fejére?”

Nem utolsósorban pedig azt is meghatározta, hogy ki a magyar.

az magyar, akinek Trianon fáj. Aki el tud érzékenyülni attól, hogy felmegy a magyar zászló egy olimpián, az magyar.

Arra az újságírói felvetésre, hogy lassan senki nem áll szóba senkivel, Szikora Róbert érdekes információt osztott meg. Az interjúból kiderült ugyanis, hogy Rákay Philip, hiába dolgoztak együtt korábban, ma már nem is köszön a régi R-GO tagjainak, viszont Gréczy Zsolt, aki az R-GO Klub vezetője volt, ma pedig már DK-s politikus, a mai napig felhívja, és nevetnek a régi dolgokon.

Szikora Róbert ragaszkodik ahhoz, hogy „keresztény jobboldali emberként” elmondja a véleményét. Például ezt:

Egyszerű polgárként mondom, hogy Orbán Viktor nélkül ez az ország egy újabb Trianont élt volna át az elmúlt tíz évben. Szerencsére ez az istenáldotta tehetség vezeti az országot, köszönet érte a Szűzanyának és a józan magyar választóknak.

 

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások