Hirdetés

Szijjártó egy terepjáróval „menőzött” Veszprémben

Szijjártó egy terepjáróval „menőzött” Veszprémben

2020. szeptember 25. - 10:51
0 komment

 

A nyári luxusjachtozás és a hétszeres helikopterezés után a külügyminiszter ezúttal az újonnan átadott tesztpályán driftelt.

Forrás: Facebook/Szijjártó Péter

Hirdetés

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán jelent meg egy videó, amelynek tanúsága szerint a politikus a Continental veszprémi tesztpályáján beszáll egy Dodge Ram vázára épített V8-as motorral ellátott terepjáróba – sietett gyorsan tájékoztatni a közvéleményt péntek reggel a kormánypárti Mandiner és az Index.

Utóbbi lap kiemelte, hogy a videón a sofőrrel folytatott beszélgetésből kiderül, hogy a TEK-esekkel hosszan kellett alkudozni, hogy ezt megengedjék, végül maga Szijjártó Péter is a volán mögé ülhetett, és vezethette az autót.  „A videóban azt is látni , hogy a sofőr százról vészfékezik, egy kanyarnál pedig megjegyzi, hogy a TEK-esek biztosan aggódnak egy kicsit” – számolt be minderről részletesen az Index. 

Az MTI csütörtöki tudósítása szerint a veszprémi Continental Tesztpálya hivatalos megnyitóján Szijjártó Péter kijelentette:  

„Kelet-Európa legnagyobb járműdinamikai tesztpályája épült Veszprémben, a 9,7 milliárd forintos beruházás 130 új munkahelyet teremt, amelyhez a kormány 1,46 milliárd forintos támogatást ad”.

Idén már hétszer repült Szijjártó Péter külügyminiszter rendőrségi helikopterrel. Szeptember elején Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő derítette ki, hogy a külügyminiszter júliusban meglehetősen urizáló módon utazott egy vidéki protokolleseményre. Rendőrségi helikopterrel ment a fővárostól alig 145 kilométerre lévő Tolnára, hogy egy magáncég támogatási szerződését „adja át”. Noha a miniszter repült, előreküldték üresen szolgálati autóját is a helyszínre, amire a tárca indoklása szerint „a Tolnára történt érkezést követő közúti közlekedés miatt volt szükség.” 

Nem csitulnak a Szijjártó Péter adriai látogatása által keltett belpolitikai hullámok sem. A külgazdasági és külügyminiszter Szíjj László milliárdos luxusjachtján pihent – noha egyik beosztottja szerint csak azért támadják, mert a munkájában semmivel sem tudják megfogni.

via nepszava.hu

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások