Hirdetés

Szél és Hadházy kéri a konzultációs íveket

Szél és Hadházy kéri a konzultációs íveket

2020. június 11. - 08:15

 

Begyűjtenék a nemzeti konzultáció kérdőíveit a konzultáció elleni tiltakozásként Szél Bernadett és Hadházy Ákos független parlamenti képviselők – a bejelentés Szél Bernadett Facebook-oldalán jelent meg. 

Forrás: Facebook/Szél Bernadett

Hirdetés

A két politikus azt kéri a választópolgároktól, úgy fejezzék ki véleményüket a kormány politikájáról, hogy nem a kormánynak küldik vissza a nemzeti konzultáció kérdőíveit, hanem eljuttatják azt Hadházy Ákos alapítványának postacímére.

Az újabb nemzeti konzultáció kérdéssora nemrég jelent meg a kormány oldalán: 13 kérdésből 11 konkrétan a koronavírus-járványról, illetve annak gazdasági hatásairól szól. A kormány a a kérdőívet a korábbi konzultációkhoz hasonlóan postai úton juttatja el a háztartásokba, az íveket augusztus 15-ig lehet ingyenesen visszaküldeni.

„Sokan vagyunk, akik úgy látjuk, a nemzeti konzultációk valójában nemzeti manipulációk, amivel a kormány propagandagépezetének egyetlen célja, hogy elhitesse velünk, a valós problémáknál fontosabb Soros, a migránsok, vagy éppen az Európai Unió elleni harc. Sokan vagyunk, akik pontosan látjuk, az egész kormányzásuk lényege a párbeszéd tagadása, a más vélemények és más véleményen levők szisztematikus elhallgattatása, és a nemzeti konzultáció sem rólunk, hanem róluk szól. Most lehetőségetek van elmondani a véleményeteket, anonim módon. Visszagyűjtjük a nemzeti konzultációs íveket!” – írta Facebook-oldalán Szél Bernadett.

Hadházy Ákossal azt kérik, hogy az emberek küldjék el az íveket a Hadházy Ákos által alapított Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány címére. Ezzel azt akarják megmutatni milyen sokan vannak, akik nem értenek egyet a „konzultációnak nevezett nemzeti manipulációval”, és kampány helyett kormányzást akarnak.

A bejegyzésben aktivistákat is toboroznak a kezdeményezéshez, és azt ígérik, lesznek begyűjtőpontok is, ahol az érdeklődők le tudják adni az íveket.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 
Hirdetés

Friss hozzászólások