Hirdetés

Szél Bernadett Momentum támogatással indul az előválasztáson

Szél Bernadett Momentum támogatással indul az előválasztáson

2021. február 18. - 11:59
0 komment

 

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő Hadházy Ákoshoz hasonlóan a Momentum színeiben indul.

Facebook fotó

Hirdetés

A korábbi bejelentések miatt várható módon Fekete-Győr András hírül adta, hogy a Pest megye 2-es számú körzetében a Momentum színeiben indul Szél Bernadett független országgyűlési képviselő. Szél függetlenként Hadháy Ákos és a csepeli Szabó Szabolcs mellett tagja annak a frakciószövetségnek, amely a tél folyamán megállapodást kötött a Momentummal. "Ha valaki megdolgozik azért a pénzért, amit az adófizetők a parlamenti politikusoknak fizetnek, akkor az Szél Bernadett" - nyilatkozta róla a párt elnöke. Egyelőre előválasztási indulásokat jelentenek csak be, de Szél Bernadett esetében kérdéses, lesz-e ellenzéki kihívó ahhoz, hogy előválasztást legyen érdemes tartani.

Szél Bernadett a bejelentés Facebook videójában azt mondta, hogy 2022 elkezdődött. Szél egyébként Budakeszin él, és ebben a körzetben is vállalja a megmérettetést. Törekvése szerint a polgárokkal közösen állítja össze '22-es körzeti választási programhát. Hozzálátott a szavazatszámláló aktivisták toborzásához is, akik munkája nélkülözhetetlen a tiszta választások lebonyolításához.

A Momentum helyi politikusa Szemző Áron, akit különleges zebra-felfestése miatt rabosított a rendőrség, szintén kiállt Szél mellett. "A Momentum a cselekvés pártja, Szél Bernadett pedig a jelenlegi ellenzék egyik legaktívabb politikusa" - nyilatkozta a helyi politikus.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások