Hirdetés

StúDió Veszprém: „Robika, próbáld meg a Csodálatos világot! Megkajálták”

StúDió Veszprém: „Robika, próbáld meg a Csodálatos világot! Megkajálták”

2021. március 19. - 11:07
0 komment

 

A podcast 34. epizódjának vendége Dervalics Róbert, a magyar Louis Armstrong, aki újabban Vacak pótpapájaként is sikereket zsebel be az internet népétől.

Hirdetés

Robi azon szerencsések közé tartozik, akik már megkapták az oltásukat, így a raktárkoncertet követően egyelőre az Astra Zenekarban léphet fel.

Ha csak nem a StúDió Veszprém podcastban, ahol ezúttal világpremierre került sor a Mr. New Orleans című, vadonatúj saját szerzemény néhány taktusának eléneklésével.

Ő nem lövöldözött 12 évesen az utcán, mint Armstrong, azt mondja, nála sorsfordító az a néhány kölcsönbe kapott kazetta volt, amin Benkóék játszották a dixielandmuzsikát. Zongora, klarinét, szaxofon..., sorolja a hangszereket, majd felidézi a légierő zenekarában töltött idejéből azt a sztorit, ami poénként indult, de az énekesi pálya lett belőle.

Zalkától Zrínyiig, Haydntől Beethovenig, Lionel Hamptontól Benny Goodmanig és Kabos Lászlótól Sándor Györgyig cikázik a beszélgetés. amiben egy világújdonságról, a rap, ska és groove stílusokkal beoltott dixie-zenéről is hallhatunk.

A podcast új epizódját itt hallgathatják meg.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások