Hirdetés

StúDió Veszprém: „Mészáros a white boss!”

StúDió Veszprém: „Mészáros a white boss!”

2020. július 23. - 10:35
0 komment

 

Úgy belelendültek a beszélgetésbe a StúDió Veszprém podcast készítői, hogy két epizódot is szántak azoknak a történeteknek, amelyeket Mészáros Zoltánnal elevenítettek fel.

Hirdetés

Már a hatodik része is elkészült a régió első közéleti podcastjának, amelyben Dióssy László volt polgármester és Wéber László volt önkormányzati képviselő beszélget izgalmas és érdekes történetekről, nem mindennapi emberekkel. Az 5. és 6. részben Mészáros Zoltán volt a vendégük.

A beszélgetés első, már hallható epizódjában Mészáros Zoltán többek között megvédte a tojástartók becsületét, majd felszálltak a veszprémi médialéghajóval a Kossuth utcáról. Gasztrokalandozásuk során elindultak Walker Valleyből és megérkeztek a Pusztai Vendéglő nagy attrakciójához, a cipóban sült csülökhöz. Talán soha nem volt így hallható, amit most elárultak: amikor Mészáros Zoltán fejéből kipattant a VeszprémFest ötlete (az egykori Veszprémi Ünnepi Játékoké), első útja a tartótisztjéhez vezetett, akit meg is nevezett!

A beszélgetés második fele holnap reggel 7.30 órától hallható majd, ebben többek között kiderül, amit sokan biztosan nem gondoltak: Mészáros Zoltán Veszprémben ismertette össze Snétberger Ferencet és Bobby McFerrint.

Az Európa Kulturális Fővárosa projekt sikeréért aggódva igyekszik megnyugtatni mindenkit, de megtudhatjuk: sajnos a mai napig nincs kormánydöntés arról, hogy a beígért forrás valóban rendelkezésre áll.

A jövőről merengve portfólió-szűkítésről és egy olyan fesztiválról esik szó, amely európai értelemben is relevánsabb, erősebb, láthatóbb.

Kiderül az is, hogy a közéleti szerepvállalással mi a terve Mészáros Zoltánnak, és a vállalkozók városfejlesztési szerepe kapcsán a politika nyitottsága vagy éppen annak ellenkezője is szóba kerül napjainkhoz és 15–20 évvel korábbhoz kötődően.

A StúDió Veszprém új részeiről a podcast Facebook-oldalán is olvashatnak.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások