Hirdetés

StúDió Veszprém: Készül Palásti Máté első szólólemeze

StúDió Veszprém: Készül Palásti Máté első szólólemeze

2020. október 15. - 09:15
0 komment

 

A podcast következő epizódjában folytatódik a beszélgetés Palásti Máté gitárművésszel és szerelmével, Gecs Mónikával, aki menedzsereként is mellette áll.

Hirdetés

Máté tovább mesél testvéreiről, akikkel akár egy, a klasszikus és más zenei irányzatokat ötvöző, fúziós zenét játszó formációt is alakíthatna. Hiszen helyet kapna a fagott, a hegedű, a gitár, a fuvola és a cselló is az öt testvér közreműködésével.

Egy gyerekkori álommal kezdődött Amerika meghódítása: saját gitárt rajzolt magának. Aztán jó 15 év telt el, és a világ top jazzgitárjait építő Benedetto manufaktúra felfedezte tehetségét, és a névre szóló gitár mellé nagyköveti felkérést is kapott a cégtől.

Igen bölcs és frappáns életszemléletét is megosztja a hallgatókkal az ifjú gitárművész: Az improvizáció nemcsak a zenében fontos, hanem mint életvitel is nagyon hasznos tud lenni. Az ember megtanulja a stresszt elengedni, amit az improvizáció felold."  

Ez az epizód sem marad első közlés" nélkül, mivel Máté itt jelentette be, hogy kétszeres diplomata lett, miután az Ortega gyár megkereste és a flamencogitárjuk magyarországi nagykövetének kérte fel. 

Máté azt is elárulta, hogy a podcast hallgatói közül kinek főzne nagyon szívesen vasárnapi ebédet. Ehhez Mónika hozzátette: igazi gourmet szintre fejlesztette magát Máté és nagyon jól főz.

Nem mellesleg megjegyez még valami nagyon fontosat: Készülünk az eddigi legnagyobb dobásra! Máté élete első szólólemezén dolgozunk, ami CD formátumban is megjelenik. Támogatókat keresünk!"

A podcast új epizódját október 16-án 7.30 órától hallgathatják!

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások