Hirdetés

StúDió Veszprém: „Ha az igazságot keresed, meg kell hallgatni mindenkit és senkit se követni!”

StúDió Veszprém: „Ha az igazságot keresed, meg kell hallgatni mindenkit és senkit se követni!”

2021. február 26. - 08:45
0 komment

 

A 32. epizód vendége továbbra is Kiss Balázs, mert az érdekes beszélgetések gyakran hosszúra nyúlnak. A második részben is elköszöntünk, aztán mégis folytattuk, tessék a végén is figyelni, mert Dióssy 150 fekvőtámaszáról lesz szó!

Hirdetés

Különösen nehéz abbahagyni a kvaterkát, amikor rengeteg téma kerül az asztalra. Például a sport kapcsán ezek, lesz-e a japánoknak olimpia-túladagolásuk vagy hogyan kerül Forrest Gump a dobókörbe, és a sportolók korai beoltásának mi köze hegycsúcsokhoz.

Az amerikai szemlélet és a feszkós magyar mentalitás összefüggéseivel váltunk témát, ekkor az amerikaiak magyarországi bevándorlásának lehetőségét firtatjuk. Érdekes híreket hallunk Balázstól, miszerint az USA legalább két ország.

Most értesülünk arról is, hogy Európai Kulturális Fővárosa lehetne a budapesti atlétikai világbajnokság felvezető helyszíne, de egyelőre az illetékesek nem reagáltak Veszprém olimpiai bajnokának a felvetésére.

Tőzsdézünk, kriptovalutázunk, a Facebookról, Youtube-ról, mint közművekről ejtünk szót, és csak kapkodjuk a fejünket a normalitás-paradigma és a gazdasági reset-gomb, meg a davosi milliárdosok hallatán.

Szólunk a nagybetűs igazságról, amit a bajnok szerint leginkább a podcastok világában lehet hallani. Mintha csak egy korábbi vendégünk, az öreg Buddha (alias Zongor Gábor) tanai elevenednének meg, amikor Balázs így bölcselkedik: Ha az igazságot keresed, akkor meg kell hallgatni mindenkit és senkit se követni!”

A beszélgetést itt lehet meghallgatni.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások