Hirdetés

StúDió Veszprém: „33 éve kenem a magamét!” – Vendég: Debreczeny Zoltán

StúDió Veszprém: „33 éve kenem a magamét!” – Vendég: Debreczeny Zoltán

2021. február 13. - 08:37
0 komment

 

„Nem eladni akarom, csak megmutatni!” – így summázza hozzáállását a podcast 30. epizódjának vendége, Debreczeny Zoltán. Az egykori mérnök, műemlékes és ipari alpinista nem sorolja be alkotásait irányzatok, -izmusok alá-közé.

Hirdetés

A járványhelyzetről neki a nordic walking és a nejlonjakuzzi is eszébe jut, s nem érti, miért nem használják ki lehetőségeiket az emberek. Rácsodálkoztunk a hűtőkamion szállítmányára, amelyet a veszprémi várban rakodtak ki a Frekvencia-csoport tagjai, és arra is, hogy Zoli fantáziája egy betonpilléreken álló várliftet hogyan alakít át falmászó pályává vagy galériává.

A Mérleg jegy szülötteként nem panaszkodik, se nem dicsekszik, a vasárnapi festőnek és hegedűsnek beállított jogász nagyapáról is visszafogottan beszél. Van egy 10 ezer lépés felirat, amire mindennap ránéz, és ha fékezni kell, szerencsére ott van Laura.

Apropó! Megszimatoltuk, mi lesz a következő festmény témája: az elektromos rolleres, aki a veszprémi körforgalomban száguldozik, és minden hülye szembejön vele!

Az epizód itt hallgatható meg.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások