Hirdetés

Sorosozós-KariGerizős jobboldali véleményportál indult, Vidék Hangjai címmel

Sorosozós-KariGerizős jobboldali véleményportál indult, Vidék Hangjai címmel

2020. augusztus 03. - 12:13
0 komment

 

A vidéki nyilvánosság már jó ideje a KESMA kezében van a megyei hírlapok bedarálásával, vagyis tulajdonképpen kormányközeli irányítás alatt áll. Innen nézve különösen izgalmas a hír, amire a Media1 hívta fel a figyelmet: új jobboldali véleményportál indult a hétvégén, Vidék Hangjai címmel.

Forrás: Facebook/Vidék Hangjai

Hirdetés

Nagy Gábor főszerkesztő beköszönő írásában „zömmel vidéki horizontú tematikával, leginkább vidékieknek szánt, vidékiek által szerkesztett médiatartalmakat megjelenítő” portálként definiálja az új oldalt, ami állítóalag „tradicionalista keresztény alapokon álló konzervatív” véleményportál lesz, nem pedig klasszikus értelemben vett híroldal.

Vidéki bázisú csapatunk eltökélt szándéka az időnként politikát is tartalmazó véleménycikkek írásán túl, az igen gazdag kultúrkincsünk ápolása, ennek megfelelően hazánk dicső történelme és színes irodalma is megjelenik portálunk oldalain” – fogalmaz Nagy Gábor.

Az időnként politikát is tartalmazó véleménycikkek közül egyébként a legelső egyből a portál indulásának napján A kommunizmus Soros által finanszírozott fura kísértete járja be Amerikát címet viselte, de még aznap jelent meg kissé zavaros eszmefuttatás a DK és a Momentum „ostoba” politikusainak „vérmes reményeiről”, ma pedig már a „degeneráltan liberális” ellenzéki akciókról.

A (nem is annyira diszkréten narancssárga logóval bíró) véleményportál főoldalán egyébként követésre ajánlják a Milliók Orbán Viktor és kormánya mellett Facebook-oldalt is, ahol már aktívan posztolják is a Vidék Hangjai cikkeit a mintegy 33 ezer követőnek. Maga az oldal az elmúlt napokban túl sok lájkolót nem szerzett, jelenleg valamivel több mint kétszázan követik a Facebookon. A főszerkesztő beköszönőjében így fogalmaz:

Jelenleg olvasókra van leginkább szükségünk, tehát tessék szépen két KariGeris hír között minket is olvasgatni.”

A beköszönőből kiderül, hogy a Vidék Hangjai 9 fős stábbal indult, de a tervek szerint folyamatosan bővítik majd, „minden megyéből lesznek szerkesztőink és lelkes újonc szerzőink egyaránt.”

Külön izgalmas, hogy a Facebook, az Instagram és a Twitter mellett a Vidék Hangjai jelen van a legnagyobb orosz közösségi oldalon, a VKontaktén is, amely még 2014-ben került Putyin szövetségeseinek kezébe. Ide regisztrált fel egyébként tavaly Toroczkai László, a szélsőjobboldali Mi Hazánk Mozgalom elnöke is, miután a Facebook elérhetetlenné tette az oldalát, a Vadhajtások.hu pedig azután tett így, hogy a YouTube törölte a videóikat.

via merce.hu


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások