Sneider Tamás visszahívása után további cserék lesznek a Jobbik frakciója körül

Sneider Tamás visszahívása után további cserék lesznek a Jobbik frakciója körül

2020. május 19. - 18:16

 

Több parlamenti bizottságban is változások lesznek azután, hogy Sneider Tamást visszahívja a Jobbik frakciója az Országgyűlés alelnöki posztjáról. A Magyar Hang információi szerint alelnöki poszton is lesz csere.

Balczó Zoltán. Forrás: wikimedia

A  lap már hétfőn beszámolt arról, hogy a Jobbikot korábban vezető Sneider Tamást visszahívják a parlamenti alelnöki posztról. Helyére a párt frakciójának elnöksége Balczó Zoltánt delegálná, aki – információik szerint – el is fogadta a felkérést.

Ezzel együtt több bizottsági poszton is csere lesz. Balczó Zoltán az európai ügyek bizottságának volt az alelnöke, itt a helyére Dudás Róbert ül, míg a nemzeti összetartozás bizottságában a most visszahívott Sneider Tamás váltja. Sneider Tamás még egy bizottsági széket kap, mégpedig a népjóléti bizottságban.

Az eddig a honvédelmi bizottság alelnöki posztját betöltő Varga-Damm Andrea a törvényalkotási bizottságba ül át sima tagnak, az alelnöki székben Lukács László György váltja.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.