Hirdetés

Simicska Lajos új üzletbe kezdett

Simicska Lajos új üzletbe kezdett

2020. február 19. - 09:47

 

Régóta nem lehetett hallani Simicska Lajosról, aki 2018-ban végleg feladta káromkodásokba fulladó harcát Orbán Viktorral szemben, és megvált teljes cégbirodalmától, amelynek jelentős része aztán az új főoligarchának megtett Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos körénél landolt. Tavaly év végén azonban változtatott főtevékenységén a cég – vette észre a 24.hu.

Forrás: fuhu.hu

Hirdetés

A miniszterelnök egykori barátja és szövetségese – aki Veszprémet választotta lakhelyéül – a fegyverletétele után egyetlen céget tartott meg, a Hárskúti Mezőgazdasági Zrt.-t, amely addig egy jelentéktelen kis vállalkozásnak tűnt, majd jelentős tőkeemelést hajtottak végre az akkor még juh- és kecsketenyésztéssel foglalkozó társaságnál.

Tavaly év végén azonban változtatott főtevékenységén a cég, és a kecsketenyésztésről átálltak a lótenyésztésre.

A Hárskúti Mezőgazdasági Zrt. egyébként eddig nem túl sikeres, a 2018-as beszámolóban ugyanis az áll, hogy a cég 59 millió forint veszteséget termelt. A tulajdonosok, Simicska Lajos és felesége, Pusztai Zsuzsanna aki egyben vezérigazgatója a társaságnak – a jelek szerint úgy látják, hogy a jövőben a juhok és a kecskék helyett a lótenyésztésben lesz a pénz.


 
Hirdetés

Friss hozzászólások