Hirdetés

Semjén Zsolt: A keresztény szót az EU-ban manapság nem illik használni

Semjén Zsolt: A keresztény szót az EU-ban manapság nem illik használni

2021. december 07. - 07:00
0 komment

 

A miniszterelnök-helyettes ezt egy könyvbemutatón állapította meg.

Facebook fotó

Hirdetés

A keresztény szót az Európai Unióban manapság nem illik használni, az üldözéssel összekapcsolni pedig végképp elfogadhatatlan - fogalmazta meg ezt Semjén Zsolt Budapesten. A miniszterelnök-helyettes egy könyvbemutatón tartott beszédet, ahol Vladimír Palko volt szlovák belügyminiszter „Jönnek az oroszlánok - Miért tart Európa és Amerika egy új zsarnokság felé?” című kötetét tárták a nyilvánosság elé. A kiadvány keresztényellenességről, Európa vélt értékvesztéséről szól. A KDNP elnöke azt is mondta, hogy az európai progresszió vezetői nem képesek elfogadni, hogy a keresztények nem elnyomók, hanem elnyomottak.

Emlegette Semjén Zsolt az LMBTQ-mozgalmat is, mondván abszurditásaik azt demonstrálják, hogy ha valaki nem ért egyet velük, azonnal diktatúrát kiáltanak. Felemlegette a miniszterelnök-helyettes azt is, hogy miközben keresztények 10 millió szenvednek el a Közel-Keleten és Afrikában üldöztetést, miközben az EU nem hajlandó kiadni egy keresztényüldözést elutasító nyilatkozatot, hiszen a tervezetben szerepelne a "keresztény" szó.

"Ahol a politikai korrektség jelszavával még azt is megszabják, hogy mit mondhatok és mit nem, akkor nyilvánvaló, hogy erre az antropológiai, szexuális, kulturális forradalomra csak egy válasz adható: az ellenforradalom. A téboly forradalmával szemben a józan ész ellenforradalma" - nyilatkozta Semjén Zsolt.

A kötet bemutatójára a Petőfi Irodalmi Múzeumban került sor.

Via 444


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások