Hirdetés

Rig Lajos: Vigyázat, hazudnak!

Rig Lajos: Vigyázat, hazudnak!

2022. március 28. - 16:47
0 komment

 

A Fidesz 2018-ban csak hazugságokkal, az emberek megtévesztésével tudott nyerni! 

Facebook fotó

Hirdetés

Biztosan emlékeztek arra az aljas, gátlástalan húzásukra, hogy képesek voltak a pártközpontból telefonálgatni a falvakba az idős embereknek, hogy én migránsokat akarok költöztetni a házaikba, valamint abba tapolcai laktanyába, melynek egy részében vállalkozások működnek...

Utóbbiról Fenyvesi Zoltán sajtótájékoztatót is tartott. 

A Fidesz akkor is és most is az emberek félelmeire, a folyamatos hazugságokra építi a kampányát!

2015 óta már rengeteg sajtópert nyertem ellenük, ezért arra kérlek Titeket, hogy NE HIGGYETEK A FIDESZNEK!

NEM igaz, hogy veszélybe sodornánk Magyarországot! 

A VALÓSÁG az, hogy a Fidesz hatalma évek óta a megosztottságra, a gyűlöletkeltésre épül. Miközben évekig óriásplakátokon üzent hadat Brüsszelnek, azon dolgozott, hogy hazánk orosz (és kínai) elköteleződése, kiszolgáltatottsága egyre nagyobb legyen (pl. hitelek által). 

Orbán volt az, aki a háború kitörése előtt pár héttel „béke-misszión” járt Putyin elnöknél, a háború első napjától pedig pávatáncot jár és folyton változtatja az álláspontját. 

Senki sem akar háborút! 

A Fideszen kívül mindenki évek óta a békés, igazságos, gyűlöletmentes Magyarországért dolgozik. 

NEM igaz, hogy eltörölnénk a rezsicsökkentést!

A VALÓSÁG az, hogy a rezsicsökkentés marad, sőt épületkorszerűsítési programot indítunk, melyre az EU több ezer milliárd forintot adna, ha nem lopná el a Fidesz az EU-s pénzeket. Kormányváltás után ebből a forrásból litván mintára mi is lakások százezreit korszerűsíthetjük!

NEM igaz, hogy elvennénk a 13.havi nyugdíjat!

A VALÓSÁG az, hogy megtartjuk a 13.havi nyugdíjat, sőt, értékálló, kiszámítható nyugdíjrendszert biztosítunk, visszavezetjük a rugalmas nyugdíjba vonulás lehetőségét és a teljes öregségi nyugdíj minimumát kétszeresére emeljük! 

NEM igaz, hogy privatizálnánk a kórházakat!

A VALÓSÁG az, hogy a Fidesz az elmúlt 12 évben az állami egészségügy leamortizálásával a magánellátás felé terelte a betegeket. A Fidesz miatt csak tavaly 17 ezer dolgozó hagyta ott az állami rendszert és évente százezreket költünk magánellátásra, mivel az állami egészségügyben végeláthatatlanok a várólisták. 

A tapolcai kórházat is a Fidesz zárta be 2012-ben! 

Erős állami egészségügyre, a várólisták csökkentésére és az elvándorlás miatt az orvosok és szakdolgozók erkölcsi és anyagi megbecsülésére van szükség! 

NEM igaz, hogy elvennénk a családi adókedvezményt!

A VALÓSÁG az, hogy megtartjuk, sőt, igazságosabbá tesszük a családtámogatások és a gyermekek után járó adókedvezmény rendszerét, mindezt kiterjesztjük az egyszülős családokra is, illetve duplájára emeljük a családi pótlékot! 

A VALÓSÁG kimaradt a fideszes propagandából, ahogy ez is: 

Rekordmagas az infláció. 

Bajban a gazdaság. 

A Fidesz megszorításokra készül, ha nyer. 

A Fidesz évek óta tartó ellenséges politikája, a gátlástalan lopás miatt kerültünk bajba és ezért csak a kormányváltás után kapjuk meg az uniótól a megígért 16 ezer milliárd forintot, amivel elkerülhető a Fidesz megszorító csomagja!

Hazugságok helyett április 3-án szavazz a tisztességre!

Rig Lajos

Tags: 

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások