Hirdetés

Reagáltak Deutsch Tamás vádjaira

Reagáltak Deutsch Tamás vádjaira

2021. április 07. - 08:01
0 komment

 

Hadházy elismerésként értékeli, hogy Deutsch pszichopatának nevezte.

MTI / Koszticsák Szilárd

Hirdetés

Tegnap nagyinterjú jelent meg Deutsch Tamás, fideszes politikussal a Telex oldalán, amelyben Mészáros Lőrinc meggazdagodása, a magyar sajtóhelyzet és a Néppárttal való viszony mellett ellenzéki politikusok is szóba jöttek. Deutsch Tamás Hadházy Ákost kertelés nélkül pszichopatának nevezte. "Szegény, szerencsétlen Hadházy Ákos pszichopata. [...] ráadásul ezt úgy teszi, hogy még jó pofát kellene vágni mindehhez, és úgy kellene tenni, mintha akár csak minimálisan is kiegyensúlyozott mentális képességekkel rendelkezne, és lenne bármilyen valóságalapja a folyamatos vádaskodásainak."

Erre Hadházy Ákos egy rövid Facebook posztban reagált: "azon gondolkodom, érheti-e mostanában nagyobb megtiszteltetés vagy pozitívabb visszajelzés az embert annál, mint ha egy ilyen szereplő mocskolja. Azt hiszem, nem. Deutsch képviselő szavai megerősítenek abban, hogy helyes, amit csinálol. Ennyi."

A fideszes európai parlamenti képviselő Jakab Pétert, a Jobbik elnökét is szóba hozta. Bár Orbán Viktor is rendre közzétesz magáról olyan képeket, ahol a nép egyszerű gyermekének tartja magát, ezt a miniszterelnök esetében hitelesnek, Jakab Péter esetében azonban hiteltelennek tartja. "Jakab kimondottan azt a hamis látszatot akarja kelteni, hogy ő egy boy next door, egy virtigli átlagember, és neki csak ennyi fér bele, a milliós képviselői fizetése, a szolgálati autója és a pártja által fizetett személyi sofőrje ellenére. Mikor volt ilyen posztja Orbánnak?" - fakadt ki Deutsch. Jakab Péter Facebook oldalán reagált az elhangzottakra: "Mifelénk nem szokás rázni a rongyot, főleg akkor nem, amikor a nép nyomorog. A nép, amelynek a pénzéből élsz, és akik neked csak „panelprolik”. Több tiszteletet, ha kérhetem! Bár tudom, nektek mindenki annyit ér, amennyije van." Majd rátérve Orbán állítólagos egyszerűségére azt írta: "Micsoda önzetlen gyerek ez az Orbán Viktor. Ő nem urizál, ő szegény, csak mindenki más lett milliárdos a környezetében."

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások