Hirdetés

Rabosították a Kétfarkú Kutya Párt jelöltjét

Rabosították a Kétfarkú Kutya Párt jelöltjét

2021. október 20. - 20:19
0 komment

 

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt Baranya megyei jelöltjét egy konzultációs plakát állítólagos megrongálása miatt rabosították.

Facebook fotó

Hirdetés

Rabosították a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Baranya megyei 3-as számú országgyűlési egyéni választókörzetének jelöltjét. Pincehelyi Zita azt írta Facebook-oldalán, hogy a délelőttjét a rendőrségen töltötte, sőt, aztán házkutatást is tartottak nála.

A rendőrség ugyanis úgy véli, hogy Pincehelyi és Fulmer Gergely (szintén az MKKP aktivistája) július 24. előtt átragasztottak egy konzultációs plakátot, amely a rendőrség szerint rongálásnak minősül. Erre bizonyítékokkal is rendelkeznek. "Megbilincselni, bezzeg, nem voltak hajlandóak, bárhogy bizonygattam, hogy veszélyes vagyok" - írta posztjában a helyzet komolyságát elütve Pincehelyi. A viccpárt politikusa azt is megjegyezte, hogy „a menza mindenesetre jó, a harcsapörkölt pazar, ha a parlament nem jön össze, a rendőrséghez épülök be. Hátha elévül addig a priuszom."

„A plakáttépés egy (meglehetősen radikális) véleménynyilvánítás. A kormány plakátjait letépő korábbi ügyfeleink - mint minden magánember - véleménynyilvánítási szabadsága alkotmányosan védett” - írta erről még 2016-ban a TASZ:

Via 444


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások