Hirdetés

Puzsér: Az a nép, amelyik eltűri, hogy nyitva tartsanak a kaszinók, mialatt éttermek és edzőtermek épp tönkremennek, szolgák gyülekezete

Puzsér: Az a nép, amelyik eltűri, hogy nyitva tartsanak a kaszinók, mialatt éttermek és edzőtermek épp tönkremennek, szolgák gyülekezete

2021. január 27. - 09:10
7 komment

 

Puzsér Róbert Facebook posztjában ír arról, hogy mit gondol az éttermek zárva tartásáról.

infostart.hu

Hirdetés

Ha csak egy érvet mondhatok, hogy miért takarodjon ez a romlott, cinikus, gazember kormány, az az, hogy még most is nyitva tartanak a kaszinók. Bezáratják az éttermeket, az italkiméréseket, a színházakat, a mozikat, a közösségi tereket: tönkreteszik tízezrek megélhetését és százezrek mindennapjait, a kulturális és szociális életet, de a játékasztaloknál este hétig forog a rulettkerék.

Akár a Rákosi-rendszerben: ok nélkül záratják be, és büntetik meg a Madách téri Központot, mert túl sokan álldogáltak előtte, és ettek a nyílt utcán, miközben az elitjük lazán blackjackezik a zárt térben – ők járvány felett állnak.

Tudom, hogy az ellenzék megéri a pénzét. Látom a Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára vezette válsztási szövetséget, és mondhatom: lever tőle a víz. Látom, hogy az ellenzék még több szigort meg még hosszabb karantént követel, én is olvasom a baloldali és liberális újságírókat, akik szemérmetlenül riogatják és terrorizálják a közvéleményt, akik Orbán rendőrségének önkényes fellépését ünneplik, s akik nap mint nap azon versengenek, hogy melyikük tud ijesztőbb adatokkal előrukkolni.

Csakhogy ez egy kétharmados rendszer, melyet Orbán Viktor és bűnbandája teljhatalommal vezet – el kell zavarni, bármi jöjjön is helyette. Mert az a nép, amelyik ezt eltűri, nem érdemel sem szabadságot, sem biztonságot, sem demokráciát, sem jogállamot, sem Európai Uniót, sem európai béreket. Az a nép, amelyik eltűri, hogy nyitva tartsanak a kaszinók, mialatt éttermek és edzőtermek épp tönkremennek, szolgák gyülekezete.


 

7 komment

Igaza van

Ez komoly,hogy nyitva vannak???

Kedves Róbert !
Sok mindenben egyet értünk!Sok mindenben nem!
Kisebb vehemenciával,de én is azt gondolom,hogy ennél az anarchia is jobb.

Igaza van teljes mértékben. Ébresztő már végre Magyarok. Keljetek fel végre

Ha ez igaz, akkor teljes mértékben egyet értek azokkal a vendéglősökkel akik kinyitnak újra.

Naponta 3-szor lehetett volna ezt a cikket megírni az elmúlt 4-5 évben, csak helyettesítsd a sztorit 1000 másikkal, mikor épp mi történt. Miért pont ez és miért pont most ütné ki a biztosítékot?

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások