Hirdetés

Putyin letegezte Orbánt a találkozójukon

Putyin letegezte Orbánt a találkozójukon

2022. február 01. - 19:18
0 komment

 

Orbán Viktor szerint békemissziót is teljesített moszkvai utazásával.

YouTube képernyőkép

Hirdetés

A TASZSZ hírügynökség 9 peres videót tett közzé Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor találkozója nyilvános részéről. Az orosz elnök máris az elején letegezte Orbánt, amit az ijedt tolmács kezdetben még magázódóan fordított. Orbán Viktor pedig szintén megosztotta gondoaltait köhécselése abbahagyása után.

A 444 szemléje szerint a következő voltak lényegesek az összeállításból. Putyin szerint 30 %-kal nőtt az úruforgalom a két ország között az előző évben, az energetikai és gépipari együttműködés pedig stabil. A Gazprom 2036-ig érvényes hosszú távó megállapodást kötött Magyarországgal. Az orosz elnök azt is megvallotta, hogy szeretne a biztonságról is tárgyalni, arról a javaslatról, amelyet az USA-nak és a NATO-nak is megküldött.

Orbán Viktor arról beszélt, hogy számára mindig nagy megtiszteltetés a személyes találkozó. Áprilisban győzni készül, és hosszú évekig kíván együttműködni Putyinnal. Együttműködésük legsikeresebb évének pedig a tavalyit tartja, elsősorban a Szputnyik vakcinának köszönhetően.

Via 444


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások