Hirdetés

Pert vesztett Budai Gyula Czeglédy Csabával szemben

Pert vesztett Budai Gyula Czeglédy Csabával szemben

2021. szeptember 07. - 15:59
0 komment

 

Czeglédy Csabán kívül Kész Zoltánról is valótlanságokat állított a fideszes politikus.

MTI / Bruzák Noémi

Hirdetés

Az eddigi legnagyobb perét vesztette el Budai Gyula Dr. Czeglédy Csabával szemben. "Már a Kúriától van papírja arról, hogy háromszor is hazudott rólam" - írta Facebook bejegyzésében Czeglédy, aki a fideszes politikust párta egyik legtehetségtelenebb tagjának is nevezte, akinek politikai tevékenysége az ellenzéki szereplők mocskolásában merül ki, Czeglédy szerint. Budai volt az, aki az elmúlt napokban megtiltotta volna pár ellenzéki politikusnak, hogy a magyar válogatottnak szurkoljon, és egyáltalán hogy részt vegyen a magyarok labdarúgó meccsein.

A Kúria Budai Gyulával kapcsolatban most kimondta, hogy több állítása valótlan volt. Először is valótlanul állította azt, hogy dr. Czeglédy Csaba 50 millió forintot adott Kész Zoltán kampánya számára, továbbá azt is valótlanul állította, hogy dr. Czeglédy Csaba érdekeltségébe tartozó Human Operator Zrt. által foglalkoztatott diákok munkájukkal segítették Kész Zoltán kampányát. Végül 2017. október 9-én a parlamenti felszólalásában azt állította tévesen, hogy az ügyészség nyomozást rendelt el, mert Czeglédy Csaba megzsarolta a Szeviép-károsultakat képviselő ügyvédet, és felajánlotta, hogy több tízmillió forintot fog kapni, ha nem támadja Botka Lászlót.

Ezekkel az állításokkal megsértette a DK-s politikus személyiségi jogát, ezért a bíróság eltiltotta Budai Gyulát a további jogsértéstől, 200 ezer forint megfizetésére kötelezte Czeglédy számára, megkövető nyilatkozatát pedig MTI közleményben kell meghoznia. A DK-s politikus a bírói ítéletről szóló bejegyzését azzal zárta, hogy "én már most mindent megteszek, hogy minél több fideszes politikus bíróság előtt felelősségre legyen vonva".

Via Facebook


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások