Hirdetés

Orbán Viktor stábja felfedezte a Facebookot

Orbán Viktor stábja felfedezte a Facebookot

2021. szeptember 13. - 08:00
0 komment

 

Kiugró előnnyel nyerte a hetet a Facebookon a miniszterelnök.

Facebook fotó

Hirdetés

Orbán Viktor stábja, úgy fest, kezdi komolyan venni a facebookozást, de az is lehet, hogy a közeledő választásokra készülnek már. Most először dőlt meg egy politikus esetében a 500 ezres interakciós szám, amely a miniszterelnök rendszeres posztolásának köszönhető. A héten megosztott tartalmaiban egyaránt voltak napi politikai adok-kapok tematikájúak és családi, apolitikus posztok is. Második helyre jócská lemaradva Karácsony Gergely fért fel, akit Jakab Péter követett a ranglistán.

Érdekesen alakulnak a politikus követőinek elkötelezettsége. A legaktívabb tábora Márki-Zay Péternek van, aki egyik legjobb szereplését érte most el a lájkbajnokságban Tizedik lett, 69 ezer lájkkal. Az ő követői 5,8 %-ban reagálnak egy-egy posztjára, míg Orbánnál ugyanez a szám csak 1,5 %. Érdekesség az is, hogy a 10 leginkább megosztott bejegyzés mind ellenzéki politikushoz kötődik. A megosztás pedig a legértékesebb interakció a Facebookon, mert az generálja a legerőteljesebb elérést.

Legnépszerűbb politikusi bejegyzés a Facebookon Orbán Viktor unokázós fotómontázsa volt, de a további 4 legsikerültebb poszt is mind Orbáné az első ötből.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások