Hirdetés

Orbán nevében mondott „köszönetet” a Jobbik a Felcsútnak juttatott sok pénzért

Orbán nevében mondott „köszönetet” a Jobbik a Felcsútnak juttatott sok pénzért

2020. június 29. - 18:19
0 komment

 

A Jobbik a miniszterelnök nevében megköszöni a magyar népnek azt a sok pénzt, amelyet a magyar emberek a miniszterelnök szülőfalujának küldtek a saját adópénzükből arra, hogy a falu focicsapata bejusson egy nemzetközi fociligába. A miniszterelnök ezt elfelejtette megtenni – olvasható Gyöngyösi Mártonnak,a Jobbik európai parlamenti képviselőjének mai Facebook-posztjában.

Forrás: Facebook/Gyöngyösi Márton

Hirdetés

„Köszönjük a miniszterelnök nevében azt a közel 100 milliárd forintot, amelyet nem a magyar egészségügy átalakításába, és nem a magyar oktatásba tettek a magyar emberek, hanem a nevét a Honvéd csapatától ellopó, egyetlen nézővel – a miniszterelnökkel – rendelkező Puskás Akadémiába. Reméljük, így végre méltó körülménynek között tudnak fogadni külföldi csapatokat, és az ezeket a meccseket megtekinteni kívánó miniszterelnököt. A miniszterelnök ezt a támogatást azért nem tudta eddig személyesen megköszönni, mert el volt foglalva a 300 milliárd forintos lélegeztetőgép-beszerzés azon 250 milliárd forintnyi részével, amivel nem tud elszámolni.

Reméljük, ha ez sikerül neki, abban az esetben ki mer állni a magyar emberek elé, és személyesen fogja megköszönni a Puskás Akadémiába bekerült közel 100 milliárd forintnyi közpénzt” – írta Gyöngyösi Márton.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások