Hirdetés

Orbán Hatvanpusztáról: A gyerek nem szól bele a szülők dolgaiba

Orbán Hatvanpusztáról: A gyerek nem szól bele a szülők dolgaiba

2021. szeptember 21. - 07:30
0 komment

 

Szilágyi György jobbikos politikus kérdezte a parlamentben a hatalmas birtokról a miniszterelnököt.

Hadházy Ákos Facebook fotója

Hirdetés

Szilágyi György jobbikos politikus az Országgyűlésben a Hatvanpusztán épülő hatalmas birtokról kérdezte Orbán Viktort. Honnan van pénze egy "kacsalábon forgó kastély" felépítésére, egy olyan ingatlanra, ami szinte páratlan ma Magyarországon. Szilágyi azt is kijelentette, hogy hiába tagadja Orbán, igenis szereti a luxust, és meglátása szerint Mészáros Lőrinc vagyona felett is ő diszponál valójában.

Orbán Viktor nem reagált érdemben. Azt válaszolta, hogy ez provokáció. 30 éve a nyilvánosság előtt él, a vagyonnyilatkozatában pedig minden benne van. "Üzleti ügyekkel nem foglalkozom, nekem ilyen ügyeim nincsenek" - élt most is a szokásos szófordulattal. Ő csak annyit vár el, hogy egy üzletiember fizessen adót, és tartsa be a törvényeket. "Az a baloldalon szokás", hogy elmenne a politikus üzletembernek - mondta a miniszterelnök.

Hatvanpusztával kapcsolatban annyit válaszolt, hogy "a gyerek nem beszél bele a szülők dolgaiba". Ezzel a válasszal a miniszterelnök arra utalt, hogy papíron Hatvanpusztán Orbán Győző, tehát az ő édesapja építkezik.

Via hvg.hu


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások