Hirdetés

Nyugdíjasok szervezkednek Mészáros Lőrinc ellen Szegeden

Nyugdíjasok szervezkednek Mészáros Lőrinc ellen Szegeden

2021. június 17. - 18:50
0 komment

 

Tüntetés is szerveződik a dráguló fürdőjegyárak miatt.

MTI / Bodnár Boglárka

Hirdetés

Ezerszeresen emelték az árakat a Mészáros Lőrinchez tartozó szegedi Napfényfürdőben tavalyhoz viszonyítva - írta meg egy hónapja a szegeder.hu. Igaz, a felnőtt napi jegy ára csak 50 forinttal nőtt, de ha valaki az év mindennapján meg szeretné látogatni a fürdőkomplexumot, akkor az a tavalyi kiadásának ezerszeresébe kerülne. Tavaly még ugyanis 99 ezer forintért lehetett éves bérletet váltani, amely ráadásul nemcsak 12, hanem 13 hónapra is érvényes volt. Idén azonban kivezették az éves bérlet lehetőségét, ezért ha valaki mindennap lelátogatna az uszodába, akkor 1 millió forintot kellene érte fizetni.

Megszüntette a Napfényfürdő a nyugdjías bérletet is, így most már a nyugdíjasoknak 300 ezer forintot kell fizetniük 10 hónapra érvényes 30 alkalmas bérletet vásárolva. A helyiekben felmerült az is, hogy mivel a fürdő Mészáros Lőrinchez tartozik, ezért nem is érdekli a céget a bevétel, nem zavarja őket, ha vendégeik elpártolnak tőlük.

A HVG pedig arról írt, hogy "a szegedi nyugdíjasoknál elszakadt a cérna, levelet írtak a Napfényfürdő igazgatójának", a tüntetés ötletét pedig a Mi Hazánk elnöke, Toroczkai László karolta fel. Szabó Mihály, a Forrás Szálloda és Napfényfürdő Aquapolis igazgatója azt válaszolta, hogy a rehabilitációra érkezők majd kedvezményeket kapnak, jegyáraikat pedig a versenytársakhoz igazították. A szegeder.hu utána járt, a többi szegedi fürdőben jócskán egy millió alatt, pár százezer forintból meglehet az éves bérlet.

Mészáros Lőrinc a Hunguest Hotel Zrt-n keresztül 3 éve vette meg a Napfényfordő komplexumot alighanem jutányos áron, amelyet több milliárdos EU-s projekt keretén belül fejlesztettek.

Via 444, szegeder.hu


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások