Hirdetés

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke állja kollégái mozijegyét a propagandafilmre

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke állja kollégái mozijegyét a propagandafilmre

2021. november 17. - 13:15
0 komment

 

Győrffy Balázs fideszes országgyűlési képviselő nagyvonalú ajánlatot tett.

unsplash.com

Hirdetés

Győrffy Balázs fideszes országgyűlési képviselő, aki egyben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke emailben hívta meg kollégáit a Kálmosta-féle propagandafilm vetítésére - értesült a Népszava. A politikus konkrét alkalomra küldött meghívást, december 9-ére a budapesti Cinema City Allee-be, amelyre november 19-éig regisztrálhatnak az érdeklődők. A mozijegyet a képviselő állja.

A Népszava ezzel kapcsolatban megkérdezte Győrffyt, hogy nem vetül-e pártpolitikai árnyék emiatt az agrárkamara működésére, mennyibe kerül a vetítés, és hogy mindezt milyen forrásból állja. A politikus a következőt válaszolta a lapnak: „Az Elk*rtuk című film vetítésére saját elhatározásomból, saját költségemre hívtam meg a kollégáimat. Egy mozi egyik termét kibéreltem, oda várom a kollégákat a vetítésre. A filmvetítésen természetesen nem kötelező a részvétel, semmiféle előnnyel vagy hátránnyal nem jár az, hogy valaki eljön rá vagy sem.” A lap kiderítette, hogy a moziterem bérleti díja 364 650 forint, amelyet a képviselő saját lakossági folyószámlájáról utalt át a mozinak.

A fideszes politikus még azt is elmondta, hogy „senki előtt sem ismeretlenek politikai nézeteim, a világról alkotott képem, amely természetesen befolyásolja kulturális ízlésemet is, ezért esett erre a filmre a választásom”. Majd hozzáfőzte: „ahogy én, úgy bármelyik kollégám meghívhatja a többi munkatársát például egy sörre, egy pizzára vagy akár a lakodalmára is”.

Via 444


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások