Hirdetés

MSZP: Mesterházy Attila szerint Tóth Bertalan most önmagával versenyez

MSZP: Mesterházy Attila szerint Tóth Bertalan most önmagával versenyez

2020. szeptember 15. - 06:29
1 komment

 

Úgy érzem magam, mintha egy 100 méteres síkfutáson 90 méternél szóltak volna, hogy 1500 méter a táv, aztán a cél előtt megint szóltak volna, hogy ez galopp, és szerezz magadnak egy lovat – mondta Mesterházy Attila az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azzal kapcsolatban, végül miért nem indult a párt elnöki posztjáért.

Forrás: Facebook/Mesterházy Attila

Hirdetés

A jelölés folyamata hétfőn zárult le az MSZP-ben, eszerint Kunhalmi Ágnes választmányi elnök és Tóth Bertalan pártelnök a két társelnökjelölt.

Zárt listás szavazás lesz, ami azt jelenti, hogy meg kell nevezni az elnökhelyettest, az alelnököket és az elnökségi tagokat, nem lehet lehúzni róla senkit, amire Mesterházy Attila szerint soha nem volt még példa a párt történetében.

Mint mondta, tudomásul veszi, ami történik, de szerinte az MSZP ennél többet érdemel.

Ha valaki előre megmondja azt, hogy zárt listán indulhatok, és úgy készüljek, személyeket kell találnom magam mellé, akkor elkezdek egy csapatot átgondolni, szerzek társelnökjelöltet. Nem szeletelni kell meg kiszorítósdit játszani, erről a kongresszusnak kellett volna döntenie, de naponta változtak a feltételek. Én az elveimhez ragaszkodom, nem a pozíciómhoz, és másként nem tudok tiltakozni ez ellen. Nem tartom demokratikusnak az eljárást és legitimációs problémákat is felvet

– fogalmazott a volt pártelnök.

Mesterházy Attila arról is beszélt, Tóth Bertalan most magával versenyez, amit viccesnek és kaotikusnak tart. Azt nem mondaná, hogy megpuccsolták, de sok trükköt vetettek be, hogy az életét megnehezítsék.

Azt is megjegyezte, Tóth Bertalant és Kunhalmi Ágnest tudja támogatni, ha megfelelő a politikájuk, de komoly gondok vannak, hiszen lefelezték a támogatottságukat.

via 24.hu

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

1 komment

Fideszkompatibilis, 2014-es Bajnai kifúró vs. Puch elvtárs kesztyűbábja

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások