Hirdetés

A Momentum is beállt a józsefvárosi civil jelölt mögé

A Momentum is beállt a józsefvárosi civil jelölt mögé

2021. április 15. - 10:21
0 komment

 

Pikó András jelöltjét támogatja a Momentum is az előválasztáson.

Facebook fotó

Hirdetés

Csordás Anettet, a C8 civil közösség képviselőjét támogatja a Momentum is a budapesti 6. körzetben tartandó előválasztáson. Ennek a közösségnek a színeiben indult Pikó András is, aki később megnyerte a polgármesteri széket. Ő is Csordás Anett mellett áll, aki országos szinten az első civil jelölt volt, aki bejelentette indulását az előválasztáson. A Demokratikus Koalíció Manhalter Dánielt támogatja, de bejelentette indulását egy másik civil is, Jámbor András, a Mérce korábbi főszerkesztője is.

Csordás Anett pedagógis, oktatási és fogyatékosügyi szakértő, ismertséget az otthonápolási kampány vezéralakjaként ismerik, amely kezdeményezést sikerre vezette. A Lépjünk, hogy Léphessenek Közhasznú Egyesület alapítóelnökeként esélyegyenlőségi kampányokat vezetette, és megalapította a Holnap Iskoláját.

Fekete-Győr András a Facebook oldalán egy videó keretén belül tette közzé bejelentését. Elmondta, hogy "Anett egy helyben lakó civil lokálpatrióta, aki nem csak a családok egyenjogúságáért küzd, hanem egyenlő lakástámogatásért is ezekben a kerületekben". A Momentum korábban már Pikó mögé is beállt 2019-ben, és bár Baranyi Krisztinával szemben más jelöltet indított az előválasztáson, most a párt elnöke azt nyilatkozta: "Pikó András és Baranyi Krisztina személyében olyan civil polgármesterek vették át a vezetést akik átlátható, tiszta és szociálisan érzékeny kerületeket építenek azóta is". Ezt a receptet érdemes használni 2022-ben, emelte ki Fekete-Győr.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások