Hirdetés

Mióta Antall József fia nem kap pénzt a kormánytól, megváltozott a Fideszről a véleménye

Mióta Antall József fia nem kap pénzt a kormánytól, megváltozott a Fideszről a véleménye

2022. január 11. - 07:00
0 komment

 

"Csőd, amit a Fidesz csinált” - írta egy Facebook kommentben Antall Péter, szúrta ki a Magyar Hang.

Facebook fotó

Hirdetés

Antall Péter, Antall József miniszterelnök fiatalabb fia meglepetésre kemény kritikát fogalmazott meg a közösségi médiában a Fidesz kormányzását illetően. „A 22- es választást félnek megnyerni! Aki nyer, az veszít! Akkora a csőd, amit a Fidesz csinált, 4000 mrd állami túlköltekezés, infláció az egekben, EU forrást visszatartják!” - szúrta ki Antall szavait a Magyar Hang.

A néhai miniszterelnök fia úgy véli, hogy Orbán a bukásra készülve úgy tervezi, hogy az ellenzékre "borul a bili", ő pedig visszatér legkésőbb a következő választási ciklusra, de ismét kétharmaddal. Antall azt is megfogalmazta, hogy szerinte a nagyobbik kormánypárton belül generációs feszültségek uralkodtak el, akik el akarják küldeni az idősebbeket. „Csak ott nincs kibeszélő show, mint a másik oldalon”.

Antall Péter az elmúlt évben amiatt került a figyelem középpontjában, mert megírták az általa vezetett Antall József Tudásközpontról, hogy milyen pazaróan él a közpénzzel. Miután ezek a hírek bejárták a nyilvánosságot, a kormány meg is vonta az intézménytől a támogatást.

Via Magyar Hang

 


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások