Hirdetés

Migránsszámlálót állított fel Márki-Zay Péter Röszkén

Migránsszámlálót állított fel Márki-Zay Péter Röszkén

2021. november 19. - 07:00
0 komment

 

400 óriásplakát fog megjelenni a napokban az országban.

Facebook videó vágóképe

Hirdetés

„A legfontosabb üzenet, amit ezzel a mögöttem látható, úgynevezett migránsszámlálóval egy most induló kampányban szeretnénk mindenkinek a tudomására hozni, hogy Orbán Viktor nem bevándorlásellenes, sőt, Soros legjobb tanítványaként ő szervezi a migrációt, nála többet nem hozott be senki migránst, sőt, konkrétan Soros például úgy látjuk, hogy egyetlen egy migránst sem tudott behozni Magyarországra” - mondta Márki-Zay Péter csütörtöki sajtótájékoztatóján a déli határon. A jelenlegi ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje elmondta a cél az, hogy még a „legártatlanabb, legtudatlanabb szavazó is” ismerje ezt a tényt.

A napokban 400, "migránsszámláló" plakát fog megjelenni országszerte, amely azt fogja hirdetni, hogy a Fidesz 55297 "migránst" telepített be, míg Soros György nullát. A sajtótájékoztatón Márki-Zay Péter arról is beszélt, hogy az ellenzéki programjavaslat szerint meg fogják őrizni azt, ami jó a jelenlegi kormányzásból. Idetartozik a családtámogatás, az alacsony adók és a kerítés.

„Marad a kerítés. Az a kerítés, amit itt mögöttem látnak, a határvédelmi kerítés, az illegális migráció megakadályozásának egy működő eleme, ezt a kerítést az ellenzék meg kívánja tartani” - majd hozzátette, hogy „fölül fogjuk vizsgálni az Orbán által betelepített migránsokat, az Orbán által betelepített bűnözőket pedig ki fogjuk adni nemzetközi körözés esetén, legyenek orosz bűnözők, vagy iszlamista terroristák, mint Zaid Naffa”. A miniszterelnök-jelölt leszögezte azt is, hogy a Frontex bevonása a magyar határvédelembe legitim törekvés, az ellenzék meg is fogja tenni hatalomra kerülve.

A sajtótájékoztatón részt vett Lengyel Róbert is, Siódok polgármestere, aki a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja. Volt rendőrként a belügyi kérdések koordinátora az egyesült ellenzékben. Ő is leszögezte, hogy a kerítésre szükség van, továbbá hogy a rendőrségre akár más területről is elvéve, de többet kell költeni.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások