Hirdetés

Mi történt a kormány-propagandával, miután nem "Gyurcsány embere" nyert?

Mi történt a kormány-propagandával, miután nem "Gyurcsány embere" nyert?

2021. október 21. - 14:18
0 komment

 

Márki-Zay eleinte az esélytelen jelölt volt, aki azért nem nyerhet, mert Gyurcsány nem támogatja. Napokkal az előválasztási győzelme után már át is szabták a narratívát.

Kocsis Máté Facebook

Hirdetés

Három betűs harc

 

  MZP, azaz a civil MMM képviselője, a háta mögött a kis pártok támogatásával nyerte az ellenzéki előválasztást meggyőző és markáns fölénnyel a kétbetűs nagy ellenzéki párt, a DK-t képviselő DK előtt. A fidiotizmust ez sokkolta és kellett pár nap, hogy a Rogán dezinformációs és propaganda-művek kiizzadjon valamit. Addig pedig megpróbálkoztak a lejáratás pavlovi reflexének felidézésével a fidiotizmus hívei között. Vagyis gyurcsányozni kezdtek Márki-Zay Péter győzelmével kapcsolatban.

  Én ugyan nem vagyok fidióta, tehát hiányzik belőlem a Gyurcsány fóbia olyan szintje, amit ezekben kitermeltek, de speciel nekem nem állt össze a kép már korábban sem. Az eredeti és alap narratíva az volt, hogy minden mögött Gyurcsány áll. Soros Gyurcsány kottájából játszva átvette az Európai Unióban a hatalmat és a magyarokkal azonosított fidiotizmus elleni harchoz használta fel az uniós szervezeteket és fórumokat. Mindezt azért tette, hogy Gyurcsányt újra hatalomba segítse. Eközben Gyurcsány Karácsonyt és Dobrev Klárát, a feleségét, versenyeztette meg a jelenlegi legfőbb vezír elleni kihívó szerepéért. A legvégső cél pedig az, hogy kettőjük közül bárki is nyer, akkor a Gyurcsány a hatalom igazi birtokosaként lehetővé tegye, hogy az Európai Unió gyarmatává váljunk.

  Erre Márki-Zay Péter megnyerte az előválasztást. Teljesen esélytelenként mérve, szondázva, politikai szakértve. Annyira esélytelennek gondolták a milliárdokból kutató és szondázó fidióta intézetek, hogy még Hollik István is kimondta, hogy nem Gyurcsány embere, hanem egy konzervatív jelölt, miközben a KESMA lapjaiban dicsérték Dobrev Klárát. Mert úgy gondolták, hogy ezzel tudják faragni, megosztani az ellenzéki tábort.

  Viszont Márki-Zay Péter, sokkolva a fidiotizmus szakértőit, elsőként futott be az előválasztáson. Lebénultak. Kínjukban a már bejáratott gyurcsányozáshoz nyúltak. Csakhogy megbicsaklott a „logika”, ugyanis az elindított gyurcsányozás előtti ellenzéki előválasztás vitáiban nem kímélték egymást túlságosan az ellenfelek. Márki-Zay súlyos állításokat tett, Dobrev hazugozott és visszavágott. Nehéz elképzelni, hogy Gyurcsány Ferenc annyira aljas, hogy lemészároltatta a feleségét az előválasztáson azért, hogy a mese szerint a kevésbé lojális, kevesebb szállal hozzá kötődő Márki-Zay Péter győzzön. Ezt a kubatov listás hívek közötti méricskélés is alátámaszthatta mert mostanra alábbhagyott ez a szövegelés.

  Elkezdték az új mantrát. MZP a CIA embere. „Gratulálok” az agytrösztnek, aki ezt kitalálta. Kíváncsian vagyok, hogy a fidiotizmus fidiótáinak mennyire tombol a sötétség a fejében és ezt felzabálják-e? Elképeszt, hogy a fidióták narancsos szemüvege mennyire megvakítja ezeket. MZP a CIA embere, de az a legfőbb vezír az nem az orosz GRU alkalmazottja, aki orosz kémbankot telepített Budapestre és diplomáciai mentességet biztosít a kémbank összes alkalmazottjának. Pedig pár napos hír, hogy az oroszok NATO-ba delegált megfigyelői nem a hadseregük, hanem az orosz kémszolgálat alkalmazottai voltak és titkos adatgyűjtést folytattak, amiért kiutasították őket. A legfőbb vezír nem a GRU fizetési listáján szereplő, aki Paks II megépítésével Magyarországot kiszolgáltatja az oroszok kénye-kedvének, mert az orosz tervezésű, építésű, technológiájú, fődarabú, orosz fűtőelemmel táplált reaktorok fogják adni a magyarok áramszükségletének 80%-át. Putyin pedig most a gázzal zsarolja Európát, ahogy anno megzsarolta Ukrajnát is. Á, ő, vagy egy utódja nem fog visszaélni azzal, hogy még a 10 lakosú Bikaszügycsücske puszta kamrájában lévő 25 wattos villanykörte kapcsolója is Moszkvában lesz. Már hogyan tennének ilyet az oroszok? Á, az nem gyanús a fidiótáknak, hogy az a legfőbb vezír most olyan barátja lett Kínának, hogy ezermilliárdos tételben árulja ki az országot nekik a vasúttal, az egyetemmel és a felvett hitelekkel, holott pár éve a pekingi olimpia idején országgyűlési határozatban akarta elítéltetni Kínát Tibet miatt. Szóval az nem lehet, hogy a legfőbb vezír kínai ügynök is lett? A tettei alapján nem zárnám ki. A korruptság és hazaárulás kéz a kézben jár!

  Viszont az előválasztással egy lépést már tettünk a magyarországi közélet megtisztítása irányába. Az ellenzéki oldalon leselejteződött pár 20-30 éves politikai pályafutás, amire kollaboráció, korrupció gyanúja vetült. 2022-ben pedig remélem, hogy a már nem fiatal, nem demokrata és a politikai paletta liberál-anarchista vonalától a fejelméletes nacionalista fasisztoid vonalig tartó ívet befutó legfőbb vezír is leselejtezésre kerül és kap pár évet az emlékiratai megírására egy zárt, kötött napirendű erősen őrzött intézetben. Hab lesz a tortán, ha a saját törvényei alapján kerül elítélésre.

Kovács József

 

Tags: 

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások